Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2004, 17:59   #5
Karteazusz
Użytkownik Forum

Karteazusz's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fil0nson
Dziwne że człowiek o takich skillach, lv i eq no i do tego z PACCEM tego nie wiedział . Jesteś pewnien że to co masz w opisie to twój char ? Jak się nazywa twoja postać ? Tak z ciekawości sprawdze czy można wierzyć 11 latkowi. :tongue:
Sorry, nie będę się kłócił, ale...

- mówiłem, że dawno nie miałem skulla (ostatni raz ta postać miała skulla na 11 lvl., kiedy byłem totalnym newbie)... - huh, zamiast na trolla kliknąłem na jakiś lvl. > 20 - tłumaczenia nie poszły na marne, uffff...

- PACC`a mam od 2 dni...

- od czasu, kiedy byłem hunted, bo gościu blokował korytarz i trenował z trollem, którego mu zabiłem - nicku nie podaje...

- nie jestem 11 latkiem, który umie tylko kłamać i wymyślać historię o spike swordach i brass armorach na Rooku... chcesz historyjkę o mage`u z fista? idź do kogoś innego - nie do mnie...

- aha, bardzo mądre wątki... żałosny jesteś, skoro śmiejesz się z Polaków (przeglądałem twoje posty) ...

Orc Fortress Quest - screnny....

Ostatnio edytowany przez Karteazusz - 07-11-2004 o 18:03.
Karteazusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem