Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2004, 18:09   #6
Karteazusz
Użytkownik Forum

Karteazusz's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron

Domyślny

OK, rozumiem... nie uraziłeś mnie, lecz mówiłem, że nicku nie podaje od chwili kiedy ostatni raz miałem hunted... - goniło mnie dwóch gości z jego gildii (Master Sorcerer - lvl. 37 i Royal Paladin - lvl. 45)...
A jeśli chcesz mieć dowody, to spytaj się mojego kumpla: - GG: 6628960...

@edit:

Zjawisko polskiej wsi w Tibii - sam Magus (moderator tego forum) powiedział, że jest to załosne i kretyńskie, a nie śmieszne...

@edit2:

Chwale się? Dla Ciebie to że miałem hunta od sorca i palladina - to jest przechwałka? Spawn guardów - rozumiem. Ale, że mam hunta to jest dla Ciebie wychwalanie się? Nie grałem 1,5 tygodnia i się skończyło.

Według mnie typowa przechwałka + kłamstwo 11-latka:

"Mój kolega zabił demona na 17 levelu, wieszzzz? I mu wypadł magic golden super armor! I powiedział, że mi go sklonuje, jak mu zapłacę."

Aha, mieliśmy się nie kłócić... + gratz za fake`a z Fionkiem (Fionek RuleZz... :tongue: )

@edit3:

Co mam mówić? Jaką prawdę? Jest to moja druga postać. Pierwszą był Lossenmar - 25 lvl. knight - Hiberna - już nim nie gram. To jest jak ja bym miał 14 lvl. i powiedział do Ciebie: "Lol, pokaz screnn, daj nick... kłamiesz!"

Orc Fortress Quest - screnny....

Ostatnio edytowany przez Karteazusz - 07-11-2004 o 18:36.
Karteazusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem