Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2007, 15:14   #123
Keth
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seth Rook
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominet Pokaż post
Odezwal sie ten co umie czytac

Przeczytaj jeszcze to co ci zacytowalem tlustym drukiem. Nie odkladajcie prac na ostatnia chwile. Niewierze ze nie miales kiedy tego zrobic wczesniej o.O To tylko i wylacznie twoja wina...
Rzecz biorac na logiczne myslenie to bylo w regulaminie napisane
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regulamin
Prace możecie umieszczać do godziny 23.59 15.09.2007.
Wszystko sie zgadza lecz nie bylo napisane jakiego czasu. Nigdzie nie bylo napisane czasu Tibia.pl (ktory byl zle ustawiony z oryginalnym czasem) wiec teorytycznie jezeli nie ma podanego jakiegos czasu oznacza to, ze zazwyczaj jest to czas globalny i wlasnie zdazylem w czasie globalnym.

Zaloze sie, ze temat zostanie zamkniety poniewaz schodzimy na off-topic natomiast wtedy bede zmuszony zrobic nastepujace kroki ktore niezbyt beda pocieszajace dla serwisu Tibia.pl. Napisalem juz pare maili do doswiadczonych moderatorow forum i mam nadzieje, ze rozpatrza moj problem.

---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aversin Pokaż post
Temat został zamknięty o północy, zgodnie z regulaminem. Zegar na forum spieszy się o 10-11 minut i dokładnie tyle (zgodnie z zegarem forum) po północy został zamknięty temat.
11 minut i pare sekund co daje nam 23:58. Jestem ciekaw jak to mozliwe, ze po kliknieciu przycisku POST (z gotowym postem) o godz. 23:58 (na zegarze globalnym) pokazalo mi komunikat, ze temat jest zamkniety.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aversin Pokaż post
10-11 minut i dokładnie tyle
Rzeczywiscie dokladnie. 10-11 minut natomist tu sie liczy kazda minuta (a moze nawet sekunda). Dokladnie liczac wychodzi mi 11 minut (max 11 minut i 59 sekund)

Nawet jesli popelnilem blad to dla Was jest to pare minut (moze nawet sekund) a dla mnie 30 dni w plecy ciezkiej pracy.

Ostatnio edytowany przez Keth - 16-09-2007 o 15:40.
Keth jest offline