Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2007, 15:51   #344
Eldruinek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 09 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jed Pokaż post
Wyzywasz Szwedów od nazistów... Jakim prawem? Tym bardziej, że oni z nazizmem nie mają nic wspólnego. Zresztą... Nawet mówienie na Niemców naziści jest niedopuszczalne, bo obecne pokolenie nie ma nic wspólnego z czynami z II wojny światowej. Także buraku albo zacznij zachowywać się na poziomie albo wyjdź stąd.

@Zeus

"Wróg mego wroga, moim przyjacielem", ale co będzie po wojnie? Liczycie na to, że Szwedzi ot tak pozwolą nam żyć w spokoju? Jestem prawie pewien, że jeśli Punishers wygra, to będziemy mieli sytuację identyczną jak ta za panowania Vision...

Kurde znalazł sie bystrzak kolejny wieszcz o co mi chodził w mojej wypowiedzi buraku? O to, że jak dzieci z Punishers piszą hAil hItler to znaczy, że propagują jego poglądy.... więc kurde zatkaj jape i nie pisz mi tu że jestem nie wychowany ....(jak byś nie zauważył to w mojej wypowiedzi potępiłem hItlera i nazistów, ale Ty czytać nie umiesz to wybacz)
Wiesz co najlepiej wejdź na google.pl i wpisz sobie naziści/neonaziści i poczytaj o tym co sie w Niemczech dzieje to wtedy pogadamy ....
Bo nazisci chcą sie pozbyć każdego z swojego kraju tego kto przyjechał z innego państwa... a dlatego piszą hAil hItler bo to on na taką skale zaczął głosić swoje zdanie zabijąc Żydów itd...

Jak następnym razem będziesz coś pisał do mnie to sie zastanów co piszesz i naucz sie czytać ze zrozumieniem ok?

pozdro.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 22-09-2007 o 11:21.
Eldruinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem