Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2007, 16:55   #10
Elizium
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
Adres Jabbera do Elizium
Domyślny

Ja ciągle nie mam zrobionej żadnej areny. Czekam aż ktoś coś sensownego wymyśli. Może z tym żeby nie brać żadnej nagrody to jest prawda tylko że trzeba mieś zrobionego jakiegoś questa żeby wejść do 4 pokoju. Na przykład norseman outfit. Ktoś też wpadł na pomysł że istnieje 4 poziom areny tylko trzeba odpowiednio zagadać. Tylko że na 3 mamy już potwory z POI i demona. Więc nie wiem co by miało być na 4. lol Wyobraźcie sobie potworka który summonuje ferumbrasy
Z łukiem jest oczywiście jeszcze druga możliwość. Wszyscy się tak podniecają a może golden bow wcale nie jest z areny? Bierze się go z jakiegoś questa albo wypada z tego wielkiego grubego niebieskiego co summonuje deathslicery w kopalniach w Svar... podobno Ghaz ma wyjebisty atak z dystansu więc z czegoś musi strzelać. No i oczywiście trzecia możliwość że golden bow jest nie do zdobycia i wejdzie dopiero w następnym updacie. A teraz wprowadzili tylko samą grafikę żeby w grudniu już sobie nie zawracać tym dupy. Kilka razy już się tak zdarzało.
4 pokój areny może to być też final room jakiegoś questa. Po zrobieniu teleportuje wszystkich do pokoju i wybierają sobie nagrody...
Myśleć myśleć myśleć
Może kiedyś ktoś coś wymyśli

Ostatnio edytowany przez Elizium - 16-09-2007 o 17:00.
Elizium jest offline   Odpowiedz z Cytatem