.....
Witam... Chcial bym wszystkim ogłasic ze nie gram juz w tibie (nie wiem moze na innym serwie) ponieważ zostalem zhakowany.. Opowiem wszystko od poczatku wstalem rano okolo 9:25 chcialem sie zalogowac na postac pisze ze passy nie prawidlowe zobaczylem last login 8:47 juz wiedzialem ze hak ale mialem jeszcze nadzieje ze odzyskam poniewaz loglem sie na d-lair venore
po 5 min odzyskalem konto wchodze na konto patrze a postac przy wejsciu do veno to ja but na utani hur po parcel wyslalem eq na postac qumpla ktory juz nie gra na candi (przezucil sie na harmonie) wyslalem eq i myslalem ze dzis zrobie spokojnie formata i bede juz gral poszedlem z tym kolega co gral na candi na dwor wrocilem teraz o 15:45 i co okazalo sie ze mojego kolege tez zhakowali ogolnie to co ja mialem na swoim charze 200k cash dsm c legi rh d shield bohy softy boots aol i pierdoly a moj kolega mial takie samo podobne eq na harmoni tylko zamiast dsm mial b robe moje itemy wynosily 1kk a jego okolo 600k... sory ze pisalem bez interpunkcji ale bylem zdruzgotany i wszystko mi sie myslilo wiec napisalem tak jak moglem nie wiem moze zaczne grac choc w to watnie Chcial bym pozdrowic moja gildie Dark Imperium lepszej juz napewno nie znajde bo chyba nie bede wogule grac
|