hmm tak kazdy gada ze n-pvp sux itp ale tylko z 10% osob wypowiadajacych sie miało kiedykolwiek moze lvl juz nie 100 ale 75. Prawie nikt, same noobki sie wypowiadaja. Grałem na kilku serwerach, all pvp Danubia/Thoria/Azura/Pandoria i roznie mi sie powodzilo ( 139 ms/80 ek/99 rp/ 39 ed/ ). Obecnie gram na n-pvp i jest fajnie i sux. Ale wypowiedzi typu non-pvp sux to tylko stwierdzenie dzieci co graja na pvp maja 30 lvl i szczyca sie ze zabija 15 druida -.- zal.pl
btw.
Pvp - serwer jak serwer wiecej ich nie potrzeba bo po co ? Zmian na nich tez zbytnio nie wprowadzac bo nie ma jak. System skulli dziala idealnie.
E-pvp - nigdy nie gralem wiec nie wypowiem sie na ten tema
Non-pvp - serwery sa fajne bo mozesz sobie spokojnie zwiedzac wszystko bez obawy ze nie zginiesz jak wejdziesz komus na respa

ale z 2 strony bez zabijania jest nudno. Tak wiec uwazam osobiscie ze CIP'y powinny wprowadzic cos takiego zeby mozna bylo sie zabijac. Powinna to byc jakis przedzial czasowy od godziny XX dp YY kazdego dnia lub jakis dzien tygodnia. Mozna tez dorzucic WAR system. Gildia wypowiada wojne innej gildia, po zaakceptowaniu wszystko dzieje sie jak na swiecie PVP tym ze zaden noob/ktos kto nie jest w WAR nie moze zginac. Takie zmiany w non-pvp znacznie by uatrakcyjnily gre na takim serwie.
New world - a na co to komu? Te 3 systemy sa dobre i powroty do tego co bylo to glupota. Farmy uh i sd makerow w tibi7,6.
I bez zadnych glupich komentarzy posta od strony dziec -.- ( less then <14 )
Dr. Oma~ i reszta moderatorow. Jak bedziecie sporzadzac opinie dla CIP ujmijcie wzmianke na temat non-pvp.
Mam nadzieje ze ludzie z non pvp sie ze mna zgadzaja
Pozdr
______
Necmul