Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldruinek
Kurvva znalazł sie bystrzak kolejny wieszcz o co mi chodził w mojej wypowiedzi buraku? O to, że jak dzieci z Punishers piszą hAil hItler to znaczy, że propagują jego poglądy.... więc kurvva zatkaj jape i nie pisz mi tu że jestem nie wychowany ....(jak byś nie zauważył to w mojej wypowiedzi potępiłem hItlera i nazistów, ale Ty czytać nie umiesz to wybacz)
Wiesz co najlepiej wejdź na google.pl i wpisz sobie naziści/neonaziści i poczytaj o tym co sie w Niemczech dzieje to wtedy pogadamy ....
Bo nazisci chcą sie pozbyć każdego z swojego kraju tego kto przyjechał z innego państwa... a dlatego piszą hAil hItler bo to on na taką skale zaczął głosić swoje zdanie zabijąc Żydów itd...
Jak następnym razem będziesz coś pisał do mnie to sie zastanów co piszesz i naucz sie czytać ze zrozumieniem ok?
pozdro.
|
Hehe... Kolejny Twój post, który nie wnosi nic do tematu, a jedynie ośmiesza Cię. Nie widziałem, aby ktokolwiek pisał hail hitler, a nawet jeśli to jesteś kretynem jeśli myślisz, że ktokolwiek propaguje prohitlerowskie poglądy.
@Telek...
Nie tylko jemu nie dadzą grać... ;]