Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Og'Tagteamzz
Żałosna jestes lol pomysl kim ty byś byla na Kyra bez niego...NIKIM jeszcze tylko przypomnij sobie ile razy on ci pomogl i dupe uratowal pekowala bys teraz kurwa z Furionsami zrobil za ciebie wojne naraził sie kazdemuuu a ty mu kurwa fajke wypominasz HUAUHAHUAHUHUAHAU zalll stara zallllll jestes pusta ajk bęben Roling Stonesów i czesc jak czakpaa 3 maj sie ciepłoo ALE nikt nie bedzie za toba płakał 
|
1)Ja nie zapomnialam kto mi pomogl.. i zawsze kazdemu powtrarzalam ze trzymam sie z geedem bo dzieki niemu gram na kyrze.. dokladnie pamietam co zrobil dla mnie w tej grze. Nie jestem po jego stronie,bo ja praktycznie juz nie gram, a on narazil mi sie kilkoma rzeczami nie zwiazanymi z tibia, wiec mam jakies ale do jego osoby a nie do tego jak postepuje w tibi. 2) od pkowania z furionsami mnie nie uratowal bo i tak bym z nimi nie pkowala..3) fajki mu nie wypominam lol - widocznie nie zalapalales, .. nie potrafisz zrozumiec zwyklej prostej rzeczy.. ze geed nie odroznia tibia life od rzeczywistosci- a to byl tego przyklad... Dla mnie osoba , ktorej sie wydaje ze bedzie sznowana w rl za to ze jest kims w tibia- nic soba nie reperezentuje.4) to czy jestem pusta czy nie - to nie powinna oceniac taka ograniczona osoba jak Ty, moze kiedys to zrozumiesz