Po pierwsze Gm ma do obejścia wiele światów, aby na nich administrować potrzebuje wiele czasu. Wiec uświadomcie mi po jakiego "grzyba" miałby jeszcze zajmować się Botterami na Rooku??.
Po drugie Gm - owie traktuja Rooka jako miejsce gdzie ma sie nabić, jak najszybciej 8 level może i nawet za pomocą Bota , ale już za to samo surowo karają na Mainie. Bynajmniej starają sie karać, co im nie wychodzi nawet 20%.
Po trzecie Gm ma taki nawał roboty z waszymi kochanymi Booterami na Mainie, że nawet nie mialby czasu, aby łaskawie zajrzeć w nasze skromne Rookowe progi.
Po czwarte nie rozśmieszajcie mnie bzdurną "paplaniną" na temat Booterów na Rooku, bo jak każdemu powszechnie wiadomo tylko inteligencja używa Bootów, aby nie "zlasować" sobie mózgu siedząc 16 godzin na dobe przy komputerze i tłukąc skille, lub expiac.
Po piąte każdy w świetle prawa jest wolnym czlowiekiem, wiec nie starajcie sie kogoś kontrolować i stawać sie wiekszymi niż jesteście, bo i tak nic nie zyskujacie w oczach wielu osób. Scigajac Botterów rozpoczynacie walke z wiatrakami do której nie jesteście uprawnieni i nie lezy to w waszym zakresie obowiazków. Do tego założyciele Tibii powołują Gm, a na tak zwaną "Waszą Czarna Liste" umieszczajcie Booterów Polaków, bo ręcze wam, ze Brazole oraz inne narodowości nie wchodzą na Tibie.pl i nie znają naszego języka, wiec jak maja sie przejac tą bzdurna listą..
Po szóste mam proźbe do Modetatora , aby skasował ten temat bo tylko przyczynia sie do Spamu i nic nie wnosi do społeczności Rooka. Ponadto kreuja Polaków, jako wredne świnie, które potrafią sobie tylko szkodzić w imię własnej sadysfkacji i zabawy...
P.S Zgadzam się w pełni z Soldier of Harlen .
Pozdrowienia

Gunsllinger