Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2007, 23:19   #1102
KalasantyX
Użytkownik Forum

KalasantyX's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006

KalasantyX ma numer GG Dostaniesz na PW
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghand Pokaż post
Czuję się jak w przedszkolu, ktoś wyrazi swoją opinię, a jak komuś się to nie spodoba, to od razu naskakuje.
Owszem ja też się czuje jak w przedszkolu, ale z innego powodu :/, bo wyrazić opinię to jedno, a wyrazić w jakim stylu to drugie.

Cytuj:
Po prostu powiedziałem mu prosto z mostu co o tym myślę.
Pewnie jak bym powiedział, że jest "parę niewielkich błędów" to byś na mnie nie naskakiwał.
Owszem? Patrz wyżej.

Cytuj:
Debilny.

Pusto.
Chvjowo pusto.

/Ghand
Przedszkole. Walnąć słowo debilny, które akurat jeszcze nie jest wulgaryzmem, ale wątpię, żeby autor tego fake'a był chory na tą przypadłość, więc jest to wysoko obraźliwe dla wspomnianego wyżej twórcy.
Część dalsza to boska cenzura ;[.

Nie można początkującemu napisać chociaż:
Cytuj:
Fake nie przypadł mi do gustu.

Pusto.
Bardzo Pusto.

/Ghand
Za dużo pisania?

@2
Uważasz, że na ciebie "naskoczyłem"? Ogółem cały ten fragment był skierowany do Pepsi, żeby nie brał do siebie aż tak komentarzy. Co prawda, mogłem mu napisać, że jest człowiekiem nieotwartym na krytykę, ale wtedy bym naskoczył na niego. Więc dlaczego jednak tego nie zrobiłem, a go pocieszyłem? Bo uznałem, że twój komentarz jest zbyt agresywną opinią.

@3
Znowu z "naskoczeniem". To, że wyraziłeś swoją opinię, nie oznacza, że ja nie mogę wyrazić swojej o twojej. Teraz to ty "naskoczyłeś" na moją opinię.
Rozmowa.

Piksele to nie wszystko.