Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2007, 09:49   #353
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Yavi jak bylem neutralny to proponowales Urbowi kase za to zeby Wanted mnie zabilo
moze najwyzsza pora sprobowac szczescia u Patanou? moze on spelni twoje marzenie i zobaczysz zolte cialo na podlodze

@co do nazizmu szwedów - oni po prostu średnio wiedza co ty bylo WW2 i co sie wtedy dzialo
i dlatego zartuja sobie z rzeczy dla ktorych nikt w Polsce nie smial by zartowac.
dla nich zakrzykniecie po bitwie "Sieg Heil" jest jak "Hurra"
a dla Polaczkow to wielki nazizm, obraza wartosci i oburzenie im sie załacza
kwestia innej mentalnosci i tyle

a czesc wypowiedzi nazistowskich swe to zwykla prowokacja. Kristoffer uwielbial krzyciec i gadac o hitlerze wszedzie i zawsze kiedy tylko nie grozil za to ban a nastepnie patrzec na salwe oburzenia ze strony Polaczków.
nie chodzi jednak o to ze zgadza sie z pogladami hitlera- po prostu chcial obserwowac reakcje - rownie dobrze mogly by to byc stwierdzenia w stylu "piwo nie jest dobre" i obserwowanie spamow "glupi jestes! piwo jest dobre!"

@prosze jeszcze o skonczenie paplania o niesprawiedliwosci w listach fragów

to ze nie fragi wygrywaja wojny nauczilismy sie tak dawno i jest to tak oczywiste ze nie wiem po co to co 2 osoba przypomina i spamuje.

dla mnie frag lista jest po to ze jak wpadne po 2-3 dniach nie uzywania kompa to szybko na forum moge looknac kto nowy padl z strony wanted i strony punishers - nawet jesli byl tylko "lekkim" supporterem, tzn nie ma vent- ale popiera jakas strone np wykupujac protekcje u kogos z stron, to informacja ze 2 strona zdecydowala ze jednak go zabija a nie puszcza wolno jest istotna i dobrze moc latwo do niej dotrzec - otworzy topic forum i jest

przy obecnej rownowadze sil obu gildi - powiedzenie ze "my mamy przewage" zarowno ze strony wanted jak i puni bylo by dla mnie naprawde mocnym zadufaniem w sobie. Szanse sa wyrownane, a historia azury pokazala nam ze nawet przy duzej przewadze jednej ze stron, przy stosunku fragów 5 - 1; jeden wieczor, jedna akcja, jedna bitwa - moze odmienic caly serwer.

jak dla mnie wszelkie debaty "kto teraz wygrywa wojne" sa bezcelowe bo panuje w tej chwili po prostu sytuacja patowa. Chyba nie warto na 5 forach pisac 1000 postow wyklucajac sie kto ma bardziej "pozorna przewage"
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem