Propozycja - filtrowanie postów
Nie wiedziałam gdzie to wstawić, ale wydaje mi się, że osobny topic chyba nikomu nie zaszkodzi. Mam taki ciekawy i jak na moje oko przydatny pomysł: czy na forum nie dałoby się wprowadzić filtrowania postów w temacie. Chodzi mi o coś takiego, żeby można było ustawić wyświetlanie np. tylko postów jednego usera. Przydatne byłoby to np. przy przeglądaniu tematów z działu grafiki, gdzie często prace są umieszczane w postach jednej osoby, ale są poprzetykane komentarzami i cały topic ciągnie się przez najmniej 7 stron, jak nie więcej. Niewiele osób wpada na pomysł, żeby wszystkie prace wstawiać do pierwszego posta i pozbawić ludzi problemu. Nie mówiąc już o długich opowiadaniach autorstwa jednej osoby, gdzie komentarze pomiędzy poszczególnymi częściami strasznie przeszkadzają przy zachowaniu ciągłości czytania.
Takie rozwiązanie można spotkać np. na forum gram.pl, gdzie z boku każdego postu jest przycisk do filtrowania względem danego usera. Mam znajomego z tego forum, który może się spokojnie dowiedzieć jak to jest zrobione.
Mam nadzieję, że moja propozycja może się przydać.
Pozdrowienia
Eileen Blue Rose