Oto moje zdanie :
Ja wiem troche o tym i tamtym bo mieszkam w niemczech i obserwuje zachowywanie sie polakow np. Gram sobie w cod2(call of duty 2) na niemieckim servie potem jak wyszlem z niego to znalazlem polski na kturym zaczalem przygode z ta gra az sie lezka w oku zakrecila wbilem na niego pisze siema nikt nieodpisal (ok) potem sie troche rozkrecilem mialem najlepsze staty (cud

) i dali vota ( glosowanie) zeby mnie wywalic ja pisze za co? a oni pisza ze za staty kurwo . . . -.- (...) o wszyscy oprucz mnie dali na tak . . . potem weszlem spowrotem i widze nowy kick tymrazem nie namnie ale nastepny bo zabil kogos przez dym i odrazu cziter jak to pisza (cheater) a on muwi ze nie a oni ze tak kurwo ty jebany cziterze . . . -.- i kolejny wywalony . . .potem wbijam na niemiecki serv pisze Hi nik mnie niezna ale pare osob odpisalo gram i bylem w pierwszel 3 w statach i jakos nikt niepisal ty kurwo cziterze jak zabil kogos przez dym albo jak strzelal na slepo . . . a w tibii tez dzisiaj mialem 2 przypadki wbijam na sorka i pisze 6 knight sell boh 10k fast plx ja napisalem po polsku bo mial nik polski poszlismy na dol i dalem na trade on tez i odratzu anulowal i tak kilka razy potem napisal nacisnij szybko accept juz mialem nacisnac -.- a tam leather boots ale nienacislem i se poszlem potem wbilem na char na rook-u i zatrzymalem sie przy trollach bo pisalem tego posta zerklem co na charze a tu 2 lvl mnie przesowa w strone trolli -.- ja mu misze noob a on mi s*******aj noobie a potem zablokowal go troll i spider i pisze kill . . . -.- (
www.zal.pl)
naprawde powinna powstac taka stronka . . . -,.,-