Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2007, 18:41   #88
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

@Up:
Cytuj:
Heheh <lol> jakby kazdy opieral sie na opinii znajomych, to bynk w nic nie gral . Cena moze wielka ale po co to kupowac jak mozna miec za darmo??
Za darmo można też dostać w ryj. Skorzystałbyś ? Bo takie piracenie to zwykłe s*********two...
Cytuj:
Co Murdock. Moze mi tera powiesz, ze Gothic III ma oszalamiajaca grafike??
hehe. Skoro Gothic III jest taki dobry to dlaczego dostal 9 w CDA??
No tak, bo w CDA tylko badziewia dostają 9. Zresztą, co ma ocena w CDA do grafiki Gothica, który notabene MA oszałamiającą grafikę ? No ale jeśli gra się na minimalnych detalach, albo opiera jedynie na screenach (które nigdy nie oddadzą piękna gry) to człowiek będzie się upierać, że gra jest brzydka.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
wes nie osmieszaj sie jak ma wybierac miedzy widoczkami z myst IV a z gothica 3 to odrazu kupil bym jej mysta bo tego nic nie przebije pod wzgledem widoczkow. A wiem co mowie.
Jeśli masz kompa z GeForcem 8800 na pokładzie, to widoczki w Gothic 3 są bardzo smakowite. I wtedy to już tylko kwestia gustu, jednemu będą się bardziej podobały te z G3 (a propos: efekt głębi pola jest niesamowity. Gdy ogląda się to "na żywo"... efekt genialny) a drugiemu te z Mysta.
@Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murdock
Co Murdock. Moze mi tera powiesz, ze Gothic III ma oszalamiajaca grafike??
hehe. Skoro Gothic III jest taki dobry to dlaczego dostal 9 w CDA??
A niby czym miałbyś mnie urazić ?

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 17-09-2007 o 18:50.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem