Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2007, 20:40   #512
Oharis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 11 2006

Domyślny

To nie bylo zbalansowanie psotaci tylko udupienie magów. Mogli sobie Podnieść dmg pala i knighta ale po co zmiejszyli je sorkom ?? Teraz pall na 40 lvl pójdzie na dragi i ze spirek sobie wali w kolko po 100+ z dysta nie tracac rpzy tym rapwie wcale hp a ja sorkiem na 40 lvl vis tez siada okolo 100 musze sie emczyc leczyc i prawdopodobienstwo ze zejde na combo... I do tego na swiatach pvp powiedzcie mi jak sie bronic sorkiem ?? na utamce ebde stal i co hit to musze mansa zarzocic zajmowac ext.. cos tam. i nie moge bic a z ruszczki w czlowieka po 30 bez sensu i do teog msuze blisko niego stac. A taki palek/knight co kilka hitów które dostanie sie uhnie i woula. bije sobie ze spirek z mele i nie patrzy na exthaucos tam........ Gra magiem jest mozliwa lecz trudna. I trzeba mieć do tego siły. Ja na dzisiaj przestałem grać magiem i robie palka. Denerwuje mnei to że palek na expa bierze bp mf i iles tam spirek i leci lajtowo
a ja msuze bezprzerwys sie manasować. Rozmawiałem sotatnio z typek Ek 100+ i sie zapytalem czemu wogule nie expi wiecie co mi odpowiedział ?? Że go cipsoft oszukał przed updejtem wbicie knightem 100 lvl bylo dość cięzkie i montonne. A teraz byle nob wbije 60 skila zarzoci serpenta i naparza 100+. Paranoja. Z tibi robi sie OTS
Oharis jest offline