Ostatni post pisze na ten temat bo nie bede spamowal forum
To wiec zacznijmy od tego ze chciales zebym invitnol ciebie i 2 innych kolesi a wyjebal pewna osobe
Po 2 ze ja mam lidera to nie znaczy ze ja nim jestem i ja decyduje o tym kto wchodzi a kto wychodzi Wolv byl liderem gildi tylko ze jak mu sie pacc skonczyl to przepisal na mnie
Po 3 zanim kogos przyjmujemy to pada jego nick na gc i sie kazdy kto jest online itp wypowiada czy dana osoba mu cos zrobila itp
Znam nie ktorych ludzi o wiele dluzej niz ciebie i ze tak powiem tez sie wyzwiemy czasem od noobow itp ale jeszcze jakos nikt ze tak powiem nie urazil mnie jak zrobiles to ty
A jak mnie hacka to mnie hacka po 1 to tylko jakas zjebana gra a po 2 ja mam gdzie wracac wiec sie nawet zbytnio hackiem nie przejme
I nie wiem czy znacie takie powiedzenie moze i nie ale "najwiekszemu wrogowi sie nawet zle nie zyczy"
To sie rozpisalem jak nigdy chyba, to by bylo tyle z mojej strony na ten temat i przy okazji sry reszta ze troche zaspamowalem

Nitro bo tak jak by mozna se to zrozumiec w pewien sposob
Juz to napisalem wyzej ze nie odemnie to zalezalo bylo invite od 50 albo 60 lvl nie pamietam juz, i mialem moze jakis wyjatek robic specjalnie dla ciebie i moze zaczac grozic innym zebys mial tego inva.Kumpel z rl Rolex tez nie dostal inva i jakos wielkiej afery z tego nie zrobil.Smialo powyzywaj mnie nie zaluj se tylko wiedz ze ja sie do twojego poziomu nie znize
Oj widzisz i tu sie mylisz Szczepciu to wlasnie postac wolva a ten 46 paly to tez kogos od nas z gildi
Widac malo wiecie co sie stalo z wolva acc
Jasne jeszcze czego w tym momencie gadasz o 2 roznych sprawach Szczepciu to postac wolva bo cos sie stalo z jego rp a gildie juz dawno przepisal na mnie jak sie mu pacc konczyl wiec daj se na looz bo nie da sie gubic piszac prawde