Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2007, 00:00   #10
VPRO
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 08 2007

Domyślny

@Flamon
Ale ja nie mówię, że poradnik jest zły Chociaż można się przyczepić do ton literówek, złego rozmieszczenia zdjęć, czasem niejasnych tekstów.
Chodzi mi o to, że ten poradnik jest po prostu nie potrzebny!!!!!

Scobel próbuje zwrócić na siebie uwagę, co mu nawet wychodzi, ale patrząc na to ze strony użytkownika, który nigdy nie przeglądał tego podforum, strasznie to widać.

Scobel jest typem użytkownika, który łapie się czegoś i po trupach to robi, często z opłakanym skutkiem. Przykładem są jego komentarze, jak i ten temat.

Wiem, wiem... grono użytkowników tego podforum zaraz zacznie Cię bronić Scublu drogi, ale przemyśl to co powiedziałem, i odnoś się z większym szacunkiem do wszystkich, którzy kiedykolwiek byli na roq (przykład - wywiad z Vantage).

Większość zdjęć widziałem już w innych poradnikach i tematach, nie wnosisz absolutnie nic nowego i wałkujesz po raz 10 ten sam temat. To jest naprawdę widoczne i w oczach osoby trzeciej, wygląda to na próbę zaistnienia.
Ten temat jest żałosną próbą kreowania swojego "image". Weź na wstrzymanie, wyjdź z forum na 3 miesiące, przemyśl sprawę, wróć, i zacznijmy się bawić 4fun bez tego typu zachowań.
VPRO jest offline   Odpowiedz z Cytatem