Pewnie dostane ochrzan, ale coz, bywa.
Wedlug mnie troche za krotkie. Duzo za krotkie. W sumie samodzielnie napisales tylko co gdzie mozna sprzedac. No i za ile. A to troche za malo, by poradnik byl dobry. Poza tym w kolko powtarzasz o tych 70k/dzien.. Mozna zarobic, oczywiscie. Zaden problem. Dlugo siedzac...
Brakuje mi po piewsze mapek. Skoro juz piszesz poradnik "jak zarobic w miescie minosow" to radzilabym skupic sie takze na samym miescie, opisac resp potworkow, gdzie jakie lvl moga chodzic etc.. A jesli jest poradnik - podac link i dodac obszerny komentarz.
Poza tym. Skrzynki.. Skrzynki.. A gdzie one sa? Gdzies w miescie...
Trzecia sprawa. Wymagany poziom. 70??... To troche przesada. O wiele mniejszy lvl sobie tam poradzi, bez problemu. Tylko trzeba umiec grac i znac swoja postac. Jak juz ktos wyzej napisal - budynki i uksztaltowanie terenu to ulatwia. Po co biegac za magiem, skoro on do nas moze spokojnie dobiec? Podobnie z archerem. Poza tym da sie je pojedynczo lurowac.
Po czwarte... Wedlug mnie ten poradnik powinien sie nazywac "jak zarabiac rycerzem w miescie minosow". Brak jakichkolwiek informacji o innych profesjach...
To na tyle, i licze, ze mnie az tak za ten komentarz nie ochrzanisz ;).