Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2007, 17:19   #13
grilia
Guest

Domyślny

Salarigoth masz u mnie wielki minus za to pytanie. Do tej pory uwazalem cie za inteligentnego czlowieka sadzac po twoich wypowiedziach w dziale profesje. Ale tym idiotyczym pytaniem totalnie zrobiłeś z siebie błazna. Straciles u mnie calkowicie respekt.

Dlaczego gram na rooku? Z następujacych powodów:
1. Lubię dokuczać newbie:
-zabijanie
-trapowanie
-kradzież loota
-kradzież expa
2. Walka o jak najwyzszy lvl (to samo co na mainie)
3. Walka o jak najwyzsze skille (to samo co na mainie)
4. Chęć zrobienia czegoś niezwykłego:
-pokonania potworów pokroju mino maga czy ghoula
-zdobycia rarków niekoniecznie spike (a jakby mi sie udalo to bym specjalnie grał żeby szpanować hitami z niego)
-odkrycia jakiegoś nowego questu niekoniecznie na spike
Cytuj:
Gra na dluzsza mete na Rooku...
Wiec tak raczej moj temat jest pytaniemi...

Co to za sens grac na dluzsza mete na rooku ... Przeciesz tam NIC sie nie dzieje NIE MA WYZWAN nie ma huntow nie ma pvp NIC! poprostu tego nie rozumiem
Pewnie duzo osob powie Ja chce Spike sworda zdobyc jako pierwszy ! No dobrze rozumiem ale to jest taka mala prawdopodobnasc ze hoho...
Dobrze udalo ci sie zdobyc SS zabic mm ( co teraz nie bylo by wyzwaniem tlyko loozem dla 45 Rookslayera) , I co macie spike sworda ... I koniec po co ta gra co ci z tego ze masz ssa?

POprostu chcialbym zeby kazdy z was powiedzal po co gra na tym rooku...?
A zawsze mi się wydawało ze na rooku jest pvp i to ciekawsze niż na mainie gdzie polega tylko na klikaniu F1. Zawsze mi się też wydawało że spike sworda zdobywa się po to by walczyć nim a nie skonczyc gre. Ale milo posluchac "eksperta"
Cytuj:
Wolisz mieć 60 lvl na mainie, czy na rooku?
Właśnie dlatego.
Buhahaha a co to jest 60 lvl na mainie? Przecież na mainie 60 lvl w dzisiejszych czasach to jest bardzo bardzo niski. A na rooku 60 to już conajmniej średni. Ja bym wolał na rooku mieć 60 lvl bo to zdecydowanie wiekszy prestiż niż na mainie.
Cytuj:
To ja proponuje wyjść magiem na main i walić tylko z broni. Zero czarów.
Graj na no-pvp to będziesz miał wtedy mega rooka z wyzwaniami.
Bron tzn masz na mysli zeby magiem walic z wh czy z rozdzki??? Bo jesli rozdzka to bez problemu 100 lvl mozna zrobic. (dluzej niz z vis ale mozna)

Ostatnio edytowany przez grilia - 18-09-2007 o 17:29.
  Odpowiedz z Cytatem