Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2007, 23:00   #19
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grilia Pokaż post
Salarigoth masz u mnie wielki minus za to pytanie. Do tej pory uwazalem cie za inteligentnego czlowieka sadzac po twoich wypowiedziach w dziale profesje. Ale tym idiotyczym pytaniem totalnie zrobiłeś z siebie błazna. Straciles u mnie calkowicie respekt.
a wiec tak ... dziekuje ze tak chociaz o mnie myslales mam nadzieje ze kiedys taka mysl powroci bo na rooku sie nie znam poprostu i nie rozumiem sensu gry na nim... Proste ale trudno ze tak mowisz..
Cytuj:
Dlaczego gram na rooku? Z następujacych powodów:
1. Lubię dokuczać newbie:
-zabijanie
-trapowanie
-kradzież loota
-kradzież expa
1. Na mainie mozesz dokuczac newbie.
2.Non pvp bardzo prosze tam nie ma trapowania ? ( na non pvp jest owiele ciekawsze jak 150 ms trapujesz na wrl)
3.Na mainie ofc loota sie nie kradnie ... no tak nie pomyslalem ...
4.Na mainie nie mozesz krasc expa no tez nie pomyslalem ...
Cytuj:
2. Walka o jak najwyzszy lvl (to samo co na mainie)
Tylko na mainie masz cos za to ze zdobedziesz lvl a na rooku nic .... Nie sory , podziw ludzi . Ale mi nie o to chodzi w tibi.
Cytuj:
3. Walka o jak najwyzsze skille (to samo co na mainie)
Tak walnac za 25 z mace czy 27 rzeczywiscie masakryczna roznica .
Cytuj:
4. Chęć zrobienia czegoś niezwykłego:
-pokonania potworów pokroju mino maga czy ghoula
-zdobycia rarków niekoniecznie spike (a jakby mi sie udalo to bym specjalnie grał żeby szpanować hitami z niego)
-odkrycia jakiegoś nowego questu niekoniecznie na spike
- Nikomu sie to nie udalo.
- Powtarzam teoretycznie masz tego ssa w lapie i co ?
- Odkryjesz i co ?

Cytuj:
A zawsze mi się wydawało ze na rooku jest pvp i to ciekawsze niż na mainie gdzie polega tylko na klikaniu F1. Zawsze mi się też wydawało że spike sworda zdobywa się po to by walczyć nim a nie skonczyc gre. Ale milo posluchac "eksperta"
Na rooku ciekawe pvp ? hmm no nie wiem pvp na rooku jest do 50 lvl chyba ze ktos na wyzszym lvl botuje , godzinami sie ubija rookslayerow zeby wyciagnacz nich rope shovel 5 meat viale i boots ...
Na mainie wyglada walka tak ze musisz miec zgrany team albo niezla kupe ludzi ... Zaraz bedzie " tak tak tylko ze musisz spamowac sd w 200 ek" no dobrze Dusskines vs Vision Poczatki wojny Taifun 700~ z sd mogl walnac Kazdy sorc z vision lecial na 1-2 ( pamietajac ze taifun nie latal sam ) . Kazdy Pall 2-4 sd . Knight to wiadomo nie jest profesja do bicia solo. A jak sie to skonczylo ? Mial najlepsza gildie full sorcow najlepszych knightow paru zbednych pallow ... Przegral mimo sily "f1" I ty mi mowisz ze tlyko f1 sie liczy ? To tak samo powiem ze na rooku sie liczy mace i f1 na life fluidy ....

Cytuj:
Buhahaha a co to jest 60 lvl na mainie? Przecież na mainie 60 lvl w dzisiejszych czasach to jest bardzo bardzo niski. A na rooku 60 to już conajmniej średni. Ja bym wolał na rooku mieć 60 lvl bo to zdecydowanie wiekszy prestiż niż na mainie.
W kupie sila zrobisz taki lvl na mainie idzesz na pierwsze lepsze hunty zaczynaja sie wojny ( nie mowie o non pvp bo to dla mnie zenada) i potyczki .
Kazdy lvl na mainie moze cos zrobic ( tak kazdy ! 6 pall ubil mojego kolege 70 ek bo go dorwalo 25 osob w d mine) . 197 rp na elysi padl od 27 ed i 43 ms bo wpadlo mu na d lair 40 osob i spamowalo sd potrzymal 2-3 sekundy w trapie . Wiec puenta jest taka ze w kupie sila i kazyd moze cos zrobic nie to co na rooku bo na rooku w waszym pvp lvl jest tylko od szybkosci ipotecjalnej ilosci hp. A prawda jest taka ze 60 lvl narooku ma skonczona gre .
Jak to madry czlowiek powiedzal przed upem " 135 pall konczyc mogl z gra bo nie mail po co grac mial tego areblasta i dista 100 exp mu sie juz nie zmienial" tak samo 20 + lvl na rooku ma takie same mozliwosci jak 60 tlyko ze wiecej hajsu wyda na lf.
Cytuj:
Bron tzn masz na mysli zeby magiem walic z wh czy z rozdzki??? Bo jesli rozdzka to bez problemu 100 lvl mozna zrobic. (dluzej niz z vis ale mozna
Nie mozesz ani wh ani rozgi bo sorcem a tera 2 handed bronie sa dla knighto uzywaj katany do konca gry prosze bardzo masz ultra rooka z mino magami .

Mysle ze post dal ci cos do myslenia bo jednak nie znam sie na grze na rooku i poprostu to jest pytanie dla niektorych oczywiste a niektorym daje do myslenia.

Ps a granie na rooku na dluzsza mete jest IWYLACZNIE DLA SLAWY bo innego sensu gry na 20 + lvl na rooku nie widze.

@down
Nie wieze ze na 60 lvl robienie 2 tyg lvl expic po 3h dziennie na minotaurach ( majac wszystko co jest dostepne na rooku) moze to sprawiac przyjemnosc...

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 19-09-2007 o 18:46.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem