Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy
Gratuluje. To byl wielki wyczyn. Wywaliliscie ich z serva majac duzo wieksze lvle i duzo wiecej ludzi, a przy tym straciliscie tyle fragow, ze policzyc ciezko.
Do tego ktos dal dla Tengu passy do venta Synergy.
Szczere gratulacje chlopacy. Nawet dzieci z podstawowki tego by nie dokonaly.
Tak trzymac!
|
LV ? niema znaczenia chłopcze, liczy sie zgranie i zdolność do poświęceń ale tego w WBK nie było. Przykład na Galanie gildia samych top 50 ( na czele z 175ms'em ) Dostała od HWL ( 60lv+ ) dziwne ?. Fragi traciliśmy tylko dlatego że expiliśmy

taka prawda , 3/4 fragów była wbijana na osobach expiących ( które to na drugi dzień
odrabiały levele ). Co do tych passów było paru frajerów co sie sprzedało! palcami nie będe ich wskazywać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer
Nie wiem czemu ale wciaz mi sie wydaje, ze gdyby nie bylo spy to byscie tak w pizde dostali ze mala glowa! aa i zapomnialem powiedziec
Sir babolek ty jebana cioto [;
|
Call me Maxu a raczej Pan Maxu dla Ciebie, w pizde to dostawaliście od początku, i szkoda ze war sie skończył bo nudy są a tak to pare
DEER'ów było by do ujebania
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mattrixo123
Odezwal sie ten co najewiecej walczyl ;o
|
Byłem na każdej opence, w momencie kiedy wyjechałem na wakacje ( ostatnie dni wojny ) to sie nie udzielałem, co do tego na jakich charach po*******ałem na pixelowej mapie to Ch*** Ci do tego : )