Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2007, 02:05   #519
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Ja pamietam jak pierwszy raz wybralem sorca bo kumpel mi powiedzial ,,Zrob sorca nie musisz je****ch skilli wbijac a i hity jakie bedziesz nap******ał''.Jako ze znudzilo mi sie skillowanie moim pierwszym knightem (nick mial Rotherdamie) to go posluchalem.Jednak potem zobaczywszy ze gra magiem jest o wiele ciekawsza bo nie opiera sie na skillach i bloodhitach jak u knighta ,tylko na magic lvlu i oczywiscie poziomie doswiadczenia,ktorego poczatkowo wbijalem dosc szybko, i wielu roznorodnych magicznych atakach zarowno zadajacych obrazenia fizyczne (SD) jak i te pochadzace od magii zywiolów gralem magiem dalej.Pozniej zobaczylem ze na wyzszym lvlu musialem sie przerzucic na mocniejsze potwory, ktore czegos lepszego oczekiwaly i dlatego zrozumialem ze bez roztropnej startegii i dobrego wyboru run i summownow nie dam rady co z kolei oznaczalo ze za kazdy hit musialem zaplacic bo runy/manasy mnie kosztowaly , a nie zawsze sie zwracalo.I wtedy to zazdroscilem knightom jak oni maja latwo ale przeciez na te skille trenowali tygodniami a ja poszlem na latwizne.I potem zrobilem pallka ktorego polecam wszystkim osobom nie wiedzacym kim grac. No coz jesli teraz magowie odchodza to zle o nich swiadczy bo jak poprawi sie cos potem to zostawia swoich knightow i pallkow i wroca do swoich zaniedbanych sorcow i druidow. Pytanie tylko po co? Jezeli Cipsoft bedzie tak w kratke zabieral i dawal na przemian knightom i magom to oni beda wracac naprzemian do knightow i do magów? To obled I dlatego musze powiedziec cos co w moim przekonaniu w tej grze jest najwazniejsze:

JEZELI CHCESZ DO CZEGOS DOJSC W TIBI WYBIERZ PROFESJE ,KTORA ODPOWIADA TWOIM UPODOBANIOM I GRAJ NIA DO KONCA!!!

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 02:08.
Rotherdamie jest offline