Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
I koniec. Milan pokonuje Benfice - 2:1
Strata gola w ciągu ostatnich 10 sekund na pewno boli. Ale Milan pokazał na prawdę kawał ładnej piłki. Często atakowali, i gdyby nie brak skutecznego wykonczenia, wynik byłby na pewno duuuzo wyższy. Nie było tutaj także taktyki "Zdobywamy i bronimy". Milan pokazał ładną piłke, ale jeżeli chodzi o obiektywizm, to raczej na finał nie liczę.
No... i Celtic dostał w dupe xD.
|
signed with blood xD
Ahh juz od mistrzostw Pirlo w znakomitej formie,a dzisiejsze podanie do Inzaghiego ymh w tym podaniu widzialem wszystko,finezje,zuchwalosc,wyrachowanie,pewnosc siebie ;] moze tak sie rozplywam nad tym bo sam gram rozgrywajacego... tak czy siak jak dla mnie nikt nie podaje takich pilek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Jutro Arsenal - Sevilla. Kanoute już zapowiedział, że będą się starali obezwładnić Fabregasa. I to jest ich błąd - po odejściu Henry'ego, tutaj każdy gra za każdego. Obezwładnienie jednego zawodnika nic im nie da, w końcu na boisku jest jeszcze 10 innych Kanonierów. 
Osobiście liczę na 3:1, ważne żebyśmy wygrali u siebie, bo na wyjeździe będzie ciężko.
|
oj z Sevilla bedzie ciezko cos czuje ze duzo bramek w tym meczu padnie,zwyciezcy nie typuje ale ten kto wygra to bedzie mial jedna bramke przewagi 3;2 wynik,z tym ze dla kogo ;o?Ja z kolei bede ogladal Inter-Fenerbahce na wyjezdzie,mam nadzieje ze wygraja gladko,ale z remisu tez bede zadowolony.Turkowie maja to do siebie ze sa nieobliczalni,a Inter to ze zdarza mu sie rozczarowywac ;p mimo to jestem dobrej mysli.