Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2007, 16:25   #129
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KalasantyX Pokaż post
Baa, dokładnie. Każdy dragon ubity w ekipie powinien być czymś niezwykłym, a wyprawa na demona czymś nieosiągalnym prawie.

Baa, jeszcze mi się lagi pojawiły po update.
Ogółem powinni osłabiać profesję a nie ulepszać... Im trudniej tym większa radość z wykonania tego.
Najlepiej bedzie jak z Sd bedzie sie zabieralo 10hp na 85 mlv! Czujesz te wzmagajacą sie radosć? I te trudy ahhhhhh....... na Demca bedziemy uzywac 100 bp SDkow jak nie wiecej co to dopiero za wyzwanie! A skille beda sie ladowac latami!!! To bedzie Extreme Game a MDW bedzie bil jak 15 lvlowy druid! i oslabic przede wszystkim bronie zeby Seromontis bil jak knight ze skilami 12/10 z longswordem to jest to

Nie popieram twojego posta za to lubie twoj Fake wiatr&Noobsonowie
Twój Fake rzadzi!
Według mnie powinni owszem dac moc knightom i pallkom ale rowniez zrobic tak zeby sorc i drut im dorownywali na WYZSZYCH JAK I ROWNYCH LVLACH! .Ale i tak nic nie odciagnie mnie od teorii ze to dobry update dla druida.Mozecie sie ze mna nie zgadzac bo forum jest po to aby móc wyrazic swoja opinie ,która może być sprzeczna z inna tym samym nastepuje wymiana pogladow czyli DYSKUSJA.

@UP

Cytuj:
Czlowieku glupoty opowiadasz.............................
pall jest w stanie BARDZO szybko expic z wielkim + i jest chetnie takze na hunty ( tania sila robocza ) .I pall jest najlepsza profesja .... Ms/ek najlepsi pg'rzy a druid hmm... Najciekawzsa profesja przynajmniej w moich oczach.
Jezeli taka jest twoja opinia to ja akceptuje w koncu kazdy mysli co innego. Toleruje czyjas opinie ale bez przesady (np.jeszcze bardziej oslabic profesje) tym samym unikajac bezsensownych klotni i spamu .Z takich sprzeczek mozna tylko dostac upomnienie lub zostac zbanowanym nawet do Nigdy lub w lagodniejszych przypadkach krócej.
Ciesze sie ze ty równiez uważasz druida za najciekawsza profesje.Ja gram druidem po update i gra mi sie wybornie a do zimy wbije jakis h lvl i moze sie wyrownaja profesje naprawde i bedzie git.Jezeli nie bedzie to w akcie ostateczego uczucia porazki zrobie pallka (wedlug mnie jest on lepszy po tym upku niz knight)

@Down
Cytuj:
To knight/pall powinien dorownywac sila ms/ed a nie ms/ed knightowi i pallowi bo tibia juz by stracila sens...
chciałem to własnie napisac dobrze ze mnie uprzedziłeś ale co racja to racja.W koncu tibia to gra Fantasy a w Fantasy zawsze chodzi o magie i trzeba wybrac dobrego maga albo profke ,która moze w wiekszosci korzystac z tej magii (pall)
A i zapraszam równiez do odzwiedzenia mojego tematu (sonda i możliwosc wypowiedzenia sie na temat) ,który znajduje sie rowniez w tym dziale.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 22-09-2007 o 05:32.
Rotherdamie jest offline