Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2007, 15:30   #781
Kowa_l
Użytkownik Forum

Kowa_l's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
Kowa_l ma numer GG 5777544 Kowa_l ma login Tlenu ymonek89@O2.PL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
Thiefy ,nooby ,angielski polaków, lagi, kicki, grafika,brak klimatu MORPG ogolem wszystko co w tej grze zle

@Nieugiety

Co do PACCA to sie zgodze ale ty kazales nam wyp******ac na otsa jak sie niepodoba a samemu ci sie nie podoba expienie a nawet ludzie,w zwiazku z czym twoje wypier****ć na otsa wlasciwe sie tez ciebie sie tyczy.
Zreszta Cipy powinni robic jak im sie podoba? A jak ja place za PACC to nie mam prawa wymagac? Oni moga upa nie robic ,a moja rola w tej grze to kupic pacca (bo bez tego trudno grac) , siedziec cicho i grac wciaz na tych samych terenach wykonawszy prawie wszystkie questy tak?
Ciesze sie ze na tibia.com jest zalozony temat ,,propozycje do zmian'' w grze ,który bardzo polecam CipSoftowi dlatego ,iż dowiedzieli by sie czego klient wymaga i co mozna by w grze dodac aby gre urozmaicic (dla kont platnych).
Facc moze nic nie dostac ,bo z jakiej racji jezeli ja place to mam miec to samo co Facc? Rownie dobrze bym mogl pykac w tibie za darmo a wtedy inni pewnie to samo by zrobili i Cipy by w ogole nie zarabiali. Jedyne co według mnie mogli by miec udostepieone to mozliwosc wykonywania questow na podstawowe addony (te dla FACC typu citizen,knight,mage itp.) i dosc.
JEDNAK NAJBARDZIEJ CHCIALBYM ABY W TIBI ISTNIAL DZWIEK!
jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat mnie wkurzaja update ! co nowy tym gra staje sie latwiejsza np hotkeye...
A najbardziej bym chcial zeby czasy tibia 7.5 wrocily
Kowa_l jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.