Temat: Gra sorkiem
Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2007, 20:31   #3
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mornlox Pokaż post
- odbierać dużo hp
Tak lekko to nie ma. Na początku musisz się męczyć z różdżkami. Myślę, że dopiero około 40-45 mlvl opłaca się zacząć używać energy strike czy run gfb.
Cytuj:
- nie umierać za często
Nie grać na lagach i nie chodzić w zbyt niebezpieczne miejsca
Cytuj:
- nie bać się PK
Po prostu ich olać Nawet jak cię zabiją, świat się nie skończy, a przecież mało prawdopodobne, że będą cię ścigali cały czas. Noś ze sobą na wszelki wypadek kilka uhów i to wszystko. Jeśli już zostaniesz zaatakowany, najskuteczniejsza metoda "odstraszenia" napastnika to ganianie się po schodach w górę i w dół.
Cytuj:
- szybki exp.(żeby w jeden dzień z 8lvla zrobić 14lvl.)
Rotwormy koło Darashii lub Liberty Bay, ew. te między Edronem a Cormayą, larwy w pobliżu Ankrahmun (ale nie polecam ze względu na kiepski dochód z nich), grobowce na wyższych poziomach, trolle w Port Hope i na Edronie
Cytuj:
- zysk i dużo kasy(bo sorc kosztuje)
Początkowo chyba najlepsze będą ww. rotwormy.
Najlepiej chyba wbić 27 poziom nie przejmując się zbytnio finansami (i tak pieniądze przez ten czas będą ci potrzebne jedynie na różdzki i promocję) - zyskujesz wtedy możliwość przyzywania monków i orc berserkerów, co daje spore możliwości zarabiania, chociażby na piratach, żółwiach lub w grobowcach z monkami.
Chakoya - choć do nich trzeba wykonać dość wymagający quest, ale myślę, że nawet te 10-12k wydane na fish fins może się dość szybko zwrócić. Można je bić i bez summonów, ale nie wiem na ile mag na ~20 poziomie da sobie na nich radę.
Dworcs - tutaj najbardziej przydają się orc berserkery; bardzo dobry zarobek.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem