Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mornlox
- odbierać dużo hp
|
Tak lekko to nie ma. Na początku musisz się męczyć z różdżkami. Myślę, że dopiero około 40-45 mlvl opłaca się zacząć używać energy strike czy run gfb.
Cytuj:
- nie umierać za często
|
Nie grać na lagach i nie chodzić w zbyt niebezpieczne miejsca
Cytuj:
- nie bać się PK
|
Po prostu ich olać

Nawet jak cię zabiją, świat się nie skończy, a przecież mało prawdopodobne, że będą cię ścigali cały czas. Noś ze sobą na wszelki wypadek kilka uhów i to wszystko. Jeśli już zostaniesz zaatakowany, najskuteczniejsza metoda "odstraszenia" napastnika to ganianie się po schodach w górę i w dół.
Cytuj:
- szybki exp.(żeby w jeden dzień z 8lvla zrobić 14lvl.)
|
Rotwormy koło Darashii lub Liberty Bay, ew. te między Edronem a Cormayą, larwy w pobliżu Ankrahmun (ale nie polecam ze względu na kiepski dochód z nich), grobowce na wyższych poziomach, trolle w Port Hope i na Edronie
Cytuj:
- zysk i dużo kasy(bo sorc kosztuje)
|
Początkowo chyba najlepsze będą ww. rotwormy.
Najlepiej chyba wbić 27 poziom nie przejmując się zbytnio finansami (i tak pieniądze przez ten czas będą ci potrzebne jedynie na różdzki i promocję) - zyskujesz wtedy możliwość przyzywania monków i orc berserkerów, co daje spore możliwości zarabiania, chociażby na piratach, żółwiach lub w grobowcach z monkami.
Chakoya - choć do nich trzeba wykonać dość wymagający quest, ale myślę, że nawet te 10-12k wydane na fish fins może się dość szybko zwrócić. Można je bić i bez summonów, ale nie wiem na ile mag na ~20 poziomie da sobie na nich radę.
Dworcs - tutaj najbardziej przydają się orc berserkery; bardzo dobry zarobek.