Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2004, 08:32   #28
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
BLAD!!!
Wedlug tego co na Tibia News pisali CIP zamierza wprowadzic auto bana za macro loging = uczciwym gracza z FACC bedzie sie latwiej lognac, ale na kolejke nie liczcie.
Cóż... Zniknęłyby mi pęchyrzyki z palców od walenia w klawisze, kiedy po raz dwudziesty chcę się zalogować.

Cytuj:
W chwili obecnej jest prowadzona ankieta czy wogole gracze czegos takiego chca, z tego co widzialem na tibia.com to:
Paska kolo skilli nie chce praktycznie nikt.
Inna opcje chce duzo ludzi.
Duzo ludzi tez albo zwisa cala sprawa albo che zeby zostalo jak jest.
Jakie to urocze! Będziemy łazić do NPCów i za 1k będziemy się dowiadywać, że do skoku levela potrzeba nam dwóch godzin, piętnastu minut i dwóch sekund. I notować trzeba to będzie... Albo pasek dostaną paccowie...

Cytuj:
Kazdy nowy update ma w sobie przynajmniej 1 nowy przedmiot, w grudniowym update jest DUZA szansa ze wprowadza quest na Thunder Hammera
To jest już dobra wiadomość... Cóż, skoro quest na Thunder Hammera, to pewnie wprowadzą jeszcze jakieś cacuszko SILNIEJSZE od niego.

Cytuj:
Dla tych co przespali ostatnie pol roku na mapie na tibia.com jest wielka biala plama o nazwie Unknow Territor - teren z ktorym CIP nie wyrobil sie na czas ostatniego update, jedni mowia ze wiecej pustyni, inni ze dzungla, a jeszcze inni Japonia, co bedzie dowiemy sie w Grudniu.
Japonia? Podbiega do ciebie samuraj i krzyczy "Kamme kamme ha!"...

Cytuj:
Czy 4 to nikt nie mowil, ale Knightmare mowil ze beda outfity niektorych potworow (np dwarfy i elfy).
To też jest dobra wiadomość, zawsze chciałem mieć outfit np. orka...

Cytuj:
Servery jak cos to CIP zmienia w innym czasie niz update (sama zmiana serverow to dosc pracy a laczenie tego z update to bylo by samobojstwo).
Serverow w innych krajach w Europie NIE BEDZIE.
Servery mi akurat zwisają, bo i tak gram tylko na Chimerze obecnie, a na maina mi się postaci z Dolery, Antici i Pacery wyprowadzać nie chce...

Cytuj:
Z tego co czytalem wypowiedzi CIP na tibia.com to sa obecnie w kropce odnosnie GM, albo zatrudnia pelnoetatowych GMow do banowania ktozy moga nie miec zielonego pojecia o grze, albo musza wymyslic nowy system rekrutacji poniewaz obecny uniemozliwia nagle zwiekszenie ilosci GMow.
Czyli jak? Każdego trzeba oddzielnie rekrutować?

Cytuj:
Test server odpalaja jak update jest gotowy i na pewno nikt nie zna jego terminu na 5 tygodni przed czasem.
Pewnie dla pacców będzie... Chociaż, bądźmy dobrej myśli.