czy ja kurwa o czymś nie wiem?
wracam ze szkoły a tu mi Zebra mówi zebym na forum zobaczyl i co widze? bezpodstawne oskarzenie na jedynie zbiegu okolicznosci i tym ze znam Adikq z rl... n/c wiem tyle że dałeś Nilving Adiqkowi sova i sam mi o tym powiedziałeś potem coś mówiłeś ze ma kicki, jak już Zebra napisał nie przepadam za nim tamten log na chwilke to też zostawiłem Zebrze softy żeby miał na 8h na huncik w molts i poszedłem robić fotki myśliwca który latał mi nad domem, może chcecie zobaczyć? ale kurwa po co wam sie tlumacze?
09:53 Lucker Elite Knight [100]: balance
09:53 Jefrey: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 140000 gold.
happy? ta mam jeszcze twojego sova i nawet twoje passy moze? jeszcze nikogo nie okradlem i nie zamierzam -.- a ten 8 lvl to nie moja postac avangera Winiaka sprzedalismy za 290k + itemy warte okolo 100k ale tez nachodzi mi pytanie na chuj sie tlumacze? myslcie co chcecie mi nawet kasa nie potrzebna bo nie mam czasu na gre wole isc z kumplami na piwko czy cos a nie marnowac sie przed tibia to tyle co chcialem powiedziec
dzieki Tomek za oskarzenie, lubilem cie ale po tym co napisales nie wiem jak to dalej bedzie...
pozdrawiam
Lucker~
@Down
mysl sobie co chcesz wazne ze przyjaciele mi wierza

a Ty sie paluj ;*
@Edit
moj last login i adikq byl o ~15 jako ze Mikano Kabie nie zna mojego nicku na rooku ale wie ze gram tam pochwalilem mu sie na gg
jeszcze last login z rooka
Last login: Sep 19 2007, 15:03:45 CEST
15:42:01 lucker92 (GG)
lefel ap na rooku

15:42:59 Murchel (GG)
gz