no i wlasnie o to chodzi ze myslisz ze od was sie wszystko zaczyna,ze bez was ltk nei wyjdzie na ob ,ze trudno opisac ile dobrego robicie dla gildi.a prawda jest taka jak juz wczesniej napisalem,jestescie gownem zarowno na butach kiwiego jak i NG.(wogole sorki Ganey ,tamten wczesniejszy post w zadnym stopnu nie dotyczy Ciebie,wpisalem Cie tam chyba z rozpedu).
ty naprawde myslisz ze bez was ltk nie poradziloby sobie na openie?prosze cie ,choc raz pomysl,a jak nadal masz zamiar pierdolic bezsensowne glupoty to sobie je zapisz w pamietniku a nie na tym forum,bo naprawde dobrej opini takimi glupotami ktorej wypisujesz sobie nie wyrabiasz
albo pisz,przynajmniej sie humor poprawia bo dniu spedzonym w szkole
a co do tego co robilem szikaka to hmmmm po 1 co wolno wojewodzie ~~ a po 2gie jezeli kogos paaowalem/huntowalem to mialem powod i mysle ze nie robilem z siebie idioty na forum/na vencie wypisujac/wykrzykujac rozne bzdury np:
JEST LUDZIE MOJ M WALL!!11 GDYBY NEI TO TO ON BY NIE PADL !! TO WSZYSTKO MOJA ZASLUGA !!JESTEM NAJLEPSZY JEEEEEEEEE !1 MOJ M WALL JESTESMY ZAJEBISCIE JEBAC SZWEDOW JEBAC NG YUPIIIIII BEZE MNIE BY SIE NIE UDALO
pozatym kogo ja niby huntowalem/paaowalem cwoku? :|