Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
1. TRADE - człowiek od zmysłów odchodzi jak przez tydzień po 3h dziennie próbuje sprzedać np. dragon lance albo inny item. Co to za przyjemność, tracić czas na sprzedawanie przedmiotów?
|
to jeszcze zalegalizowac cavebota, bo co to za przyjemnosc tracic czas na expienie?
Cytuj:
Wiem, że ten item można sprzedać u djinna za grosze, ale nie każdy ma quest. Nie wszystkie itemy można sprzedać do djinna. Moja propozycja jest aby zmienić trade. Umieszczało by się przedmiot w trade depozycie, podawało cenę i ogłoszenie sprzedaży byłoby widoczne cały czas (nawet gdy nie jesteś zalogowany). Gdy ktoś kupi przedmiot to automatycznie kasa idzie do banku na twoje konto, a koleś bierze przedmiot. Bo co to za przyjemność tracić tyle czasu na sprzedaż???
|
a potem placz ze klimatu RPG nie ma...
Cytuj:
2. SPRAWA KICKÓW, LAGÓW, DEDÓW - czy jest coś bardziej denerwującego niż wbijanie lv przez tydzień i tu nagle admin resetuje ci łącze, dead i tracisz 10% expa? (facc).
|
jezeli ty lvl w tydzien wbijasz to moze przestac grac w tibie? bo widac ze to nie dla ciebie
Cytuj:
Powinno być tak, że w wypadku deda po 5 sekundach twoja postać zostaje wylogowana.
|
w wypadku deada twoja postac jets od razu wylogowana
Cytuj:
Żeby ludzie celowo nie resetowali kompa podczas ataku pk to można zrobić, aby podczas ataku pvp było wylogowywanie po 1 min, a podczas ataku pvm po 5sec. Według mnie to uczciwe i ludzie nie będą się wściekać i kończyć z tibią.
|
jak ty sobie to wyobrazasz?
Cytuj:
3. BALANCE PROFESSION - t Dla knighta jakaś broń z 1 ataku, aby można było trenować skille na światach non-pvp.
|
ta, faktycznie knightem nadal za ciezko sie gra...