Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2007, 16:48   #4
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86 Pokaż post
1. TRADE - człowiek od zmysłów odchodzi jak przez tydzień po 3h dziennie próbuje sprzedać np. dragon lance albo inny item. Co to za przyjemność, tracić czas na sprzedawanie przedmiotów?
to jeszcze zalegalizowac cavebota, bo co to za przyjemnosc tracic czas na expienie?
Cytuj:
Wiem, że ten item można sprzedać u djinna za grosze, ale nie każdy ma quest. Nie wszystkie itemy można sprzedać do djinna. Moja propozycja jest aby zmienić trade. Umieszczało by się przedmiot w trade depozycie, podawało cenę i ogłoszenie sprzedaży byłoby widoczne cały czas (nawet gdy nie jesteś zalogowany). Gdy ktoś kupi przedmiot to automatycznie kasa idzie do banku na twoje konto, a koleś bierze przedmiot. Bo co to za przyjemność tracić tyle czasu na sprzedaż???
a potem placz ze klimatu RPG nie ma...
Cytuj:
2. SPRAWA KICKÓW, LAGÓW, DEDÓW - czy jest coś bardziej denerwującego niż wbijanie lv przez tydzień i tu nagle admin resetuje ci łącze, dead i tracisz 10% expa? (facc).
jezeli ty lvl w tydzien wbijasz to moze przestac grac w tibie? bo widac ze to nie dla ciebie
Cytuj:
Powinno być tak, że w wypadku deda po 5 sekundach twoja postać zostaje wylogowana.
w wypadku deada twoja postac jets od razu wylogowana

Cytuj:
Żeby ludzie celowo nie resetowali kompa podczas ataku pk to można zrobić, aby podczas ataku pvp było wylogowywanie po 1 min, a podczas ataku pvm po 5sec. Według mnie to uczciwe i ludzie nie będą się wściekać i kończyć z tibią.
jak ty sobie to wyobrazasz?
Cytuj:
3. BALANCE PROFESSION - t Dla knighta jakaś broń z 1 ataku, aby można było trenować skille na światach non-pvp.
ta, faktycznie knightem nadal za ciezko sie gra...

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 20-09-2007 o 16:50.
Piotrek Marycha jest offline