Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Even
Lucas nie chce sie czepiac ani klocic, ale nie udawaj niewiniątka 
Ostatnio pytalem sie ciebie czy po raz trzeci zostales hakniety, odpowiedziales ze tak. To bylo po tym jak zrobiles poi. Mowiles ze straciles
wszystkie items lacznie z itemsami z poi, hmm... 3 hacki w tak krotkim czasie i to zwykle po tym jak pozyczyles cos od kogos (kasa albo cos) no ale nic, jedziemy dalej  na drugi, lub trzeci dzien (nie pamietam dokladnie) patrze a ty masz avengera, softy eq i kase.. hmmm.. poza tym juz kilka osob skarzylo sie ze okradasz innych (kolegow......) na pacc, lub pozyczasz kase, eq a na drugi dzien mowisz ze hack  to tyle.. przyznalbys sie a nie udajesz niewinnego :/ po raz kolejny mowie ze nie chce wszczynac klotni ale tylko staram sie udowodnic ci, ze klamiesz
|
Miałem 2 hacki jeden na 66lvlu drugi na 81 bodajże, zadnego 3 hacka nie mialem asofty i av mam po poi -,- All kase którza pozyczylem poodawalem Genarusowi, Emonowi , Bujnowi , Faxie itp. a z tym pacc to juz calkowicie inna historia chodz fakt ze miałem w tym jakis udzial (tu to tak powiem) to nikogo nie okradalem , tylko 1osoba to robi (Nicku nie podam , ale i tak kazdy chyba wie kto to robi ;S) i all na cash rąbała, nie ja! aa i nie bylo nigdy takiej sytuacji ze kase pozyczyczalem i nagle hack więc mi nei wkrecaj tego , bo all oddałem!
BIXOT
pamietaj co gadalismy ! masz wrócic , naprawde lipa ze odchodzisz jedna z niewielu osob które sa dobrymi kumplami i ma sie zaufanie :/ 3maj sie