Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2004, 15:52   #145
Krzysiu
Guest

Domyślny Moim zdaniem ...

To ja też dorzuce swoje trzy grosze do tego tematu.Prawda w oczy kole można powiedzieć, że Polacy to najgorsze nooby przychodza ci w miejsce gdzie trenisz skille tłuką ci potworki i jeszcze speery zabierają a jak pózniej ktoś sie loguje drugą postacią i mu skraca życie to skomlom żeby im oddac eq bo straciłem legion helmet i carlin sword .Dobra nasępny przykład ktoś idzie se przez miasto i zabija ludziom stworki albo podpieprzają ldzuiom loot i pózniej sie dziwią ze wszyscy ich biją.Moim zdaniem polak zabije rodaka za byle shit a powiniśmy się trzymać razem jak inni a wszstko by było łatwiejsze i było by więcej wojen a myślenie polaka przeważnie jest takie "a co z tego będe miał?".Noobowskie moim zdaniem jest też, że przychodzi koleś na main 8 lvl i strzela gadke "Pliz give some free items" jakby każdy tak dostawał to niewiem każdy by był rich btw on napewno by nikomu niedał żadnego free itema bo to tak jest dalem komuś kiedyś coś pózniej się z nim spotkałem chcialem pare rybek "Go and fish yourself" .Pozatym Thiefstwo zaliczam do nobostwa również.To normalnie psuje klimat gry powiedzmy męczysz się na PoHu zbierając loot a gdy w końcu zebrałeś i idziesz do depo ktoś podordze ci zap....ala.Już mi sie czasem odechciewa od takich żeczy grać .No to tyle z mojej strony o noobkach
  Odpowiedz z Cytatem