Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2007, 23:44   #846
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurzep Pokaż post
Zostaw Sue w spokoju... To dziecko co do 25+ roku życia mieszkało z rodzicami. Jego jedyny świat to jego pokój i komputer. Jak może go obchodzić zdanie innych skoro w jego życiu ich nie ma. Skończył jakieś technikum przez internet pisząc w wordzie to mu same się błędy poprawiały. Pisał, pisał, pisał i tak nabył tą dysortografię, dysleksję i inne dysmózgowia przejawiające się za każdym razem gdy wciśnie enter. Tego człowieka już nic nie zmieni. Ja się nauczyłem^^ widzę post zaczynający się od "notop" to scroll down i po problemie^^
Kim ty jesteś dziwko ze stadionu X leci, że piszesz historie jego życia? Czy ja opowiadam twój upokarzający żywot? NIE! Bo to nie warte opowiedzenia...

Znasz go, że go krytykujesz? Wątpię! A to co napisałeś o Piotrze to chyba był istny autoportret...opowieść twojego życia! W skrócie lub też nie...
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem