Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filush
Fakt, dzisiaj już nikt mi nie pojechał. Myślałem sobie, że wprowadze tutaj troche rodzinnej atmosfery no ale sie nie udało.
Spam... to nie jest spam, przynajmniej ja tego tak nie traktuje. Co do "napinania przez kabelek" to ja to uważam za forme zabawy. Uwielbiam pisać prowokacyjne posty, na ogół mam już taktyki jak odpowiadać na atak jakiegoś "napinacza", bo wiem co mi odpisze 
|
odnosze wrazenie ze mnie zle zrozumiales ;p mi chodzilo ze modne przestalo byc pisanie jakby to okreslic "pseudoironią"(example: óche siem chómańystyki) z specjalnie napisanymi bledymi ort. itp. a napinka na forum w mojej hierarchi zalosnosci znajduje miejsce pomiedzy podtarciem sie rekawem po robieniu keko,a bawieniu sie w piaskownicy w kopanie basenu,ktory nastepnie napelnia sie wlasnym moczem...ta wiem skrajne przyklady ale musialem cos na szybciora wymyslic i oddac poziom tego co tu sie dzieje bo to przegiecie,rzadko na forum miewam wrazenie ze po drugiej stronie siedza myslacy ludzie,najczesciej mam obraz w glowie dzieciaczka metr50 w kapeluszu z pryszczata buzka,ktory glowi sie jak by tu komus dopiec na forum po czym pissze cos pokroju "twoja stara pierze w zece" ehhh zakladajac ten temat liczylem na to ze bedzie tu prowadzano rozmowa na rozne tematy,te powazne i te mniej ale na poziomie,jednak to co widze na forum oddaje mi obraz nazego zalosnego spoleczenstwa... dobra koncze bo jeszcze pare linijek i zaczne pisac o naszym rzadzie ;p sry za oftop z deka...