Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2007, 01:19   #83
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

BRAWO BRAWO !
Nienawidze botterów mój kolega uzywa (nie podam nicku bo to by bylo ,,niekolezenskie" powiem tylko ze gra na Neranie i zaczyna sie na [CHAR]Sprandi[/CHAR]) ma 15 lat (ja 19 ale nie zdradzilem tego) i skille 80/80 chce wbic na 30 lvlu lol (na bocie oczywiscie). Dlugo po 12 godzinie jest online, nie odpisuje mi długo, a jak juz to mówi ,,Sorry bylem w kiblu/afk/nie patrzylem na monitor/ogladalem strone/ogladam film. A raz widzialem jak przez 6 godzin czyscil ciagle to samo pietro jakskini nie odpisujac zadnemu graczowi,a jak go zablokowali to stal i nic ,a oni mówili ze filmik i screeny wyśla ,ze on booter ale jakos nie ma dowodów.
A juto ciagle mi pisze przez pół godziny jaki to on wspaniały a ja jaka ciota ze on ma 30 k w banku i knight set razem z tower shield i warrior helmet a ja biegam w blue robe lub k armor p legach c helmecie i c shieldzie no i w fur bootsach.
I Porownuje moje hity z rozdzki do swoich z crystal sworda +sword ring. I sie chwali ze on ma cyca na 3 hity (ja tez ale z quarmire rod). Ale z niego noobson. Podskakiwał tez 80 lvl ek za to ze jak z nim na guardach expilem to ten 80 wszedl na respa nam i zaczal nas trapowac zebysmy poszli wyzej.Ja posluchalem (druid vs 5 dwarf guardów + block to niezbyt ciekawy widok) a ten noob stoi.To jak poszlem on dopiero za mna. Gdy ja mialem 10 lvl gdy on 20 i prosze bardzo juz go dogonilem. A druid jest slabszy od knighta no nie? Prosze wpisac go na liste.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 21-09-2007 o 01:22.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem