Ja też jestem ciekaw czym się kierowałeś przy doborze tych typów i ewentualnie analizą.
ManU-Chelsea-1 2.10 -Chelsea nie zachwyca, pokazała to w meczu LM gdzie zremisowała 1:1. Po za tym Chelsea ma nowego trenera więc może się to odbić na ich psychice. ManU nie gra nad wyraz dobrze, ale strzela bramki i zwycięża. Wynik meczu zakończy się skromną wygraną ManU (1:0) wg. mnie oczywiście.
BARCELONA-
Sevilla-1 1.60 -Wygrana 3:0 z Lyon to nie przypadek, Barcelona gra coraz lepiej. Choć Sevilla wygrała 2 mecze z rzędu w lidze i ma dobry dorobek bramkowy, nie zatrzyma BARCELONY. Wynik meczu zakończy się wygraną Barcelony (2:0) wg. mnie oczywiście.
Vallaloid-Real M.-2 1.50 -Real M. gra świetnie i nic nie wskazuje na to, że Vallaloid może zagrozić Realowi.
Ferreira-Fc Porto-2 1.55 -Średnia gra w meczu z Liverpoolem, lecz Ferreira jest o klasę gorszym zespołem od Liverpoolu, więc Fc Porto nie będzie miało problemów. Wynik meczu zakończy się wygraną Fc Porto (0:2) wg. mnie oczywiście.
Roma-Juventus-1 1.95 -Roma spisuje się świetnie. Juventus również dobrze, lecz Roma gra u siebie i będzie chciała pokazać, że jest w wysokiej formie. Wynik meczu zakończy się zwycięstwem Romy (3:1) wg. mnie oczywiście.