Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2004, 16:20   #11
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@Autor tematu : Skoro juz masz zamiar uzywac staropolszyzny, wypadalo by umiejetnie poslugiwac sie terazniejsza polszczyzna.Wiesz moze, co to jest interpunkcja? A znaki diakrytyczne (chyba tak to sie nazywa chodzi mi o myslniki,przecinki itp.)Tyle krytyki.Teraz jedna sprawa : po co mi pisac jakies glupoty, skoro "hi sell xxx yes" - jest szybsze? Te "shop owner" jest kompletnie niepotrzebne, bo a)i tak to gowno daje, nie tak jak w BG albo jakims innym RPG, gdzie odpowiednio zaczeta rozmowa wplywa na dalszy jej przebieg i b)przyjdzie jakis n00b, i zepsuje ten klimat poprzez "patrz, jaki debil, gada ze zprzedawcom".Ale za to masz ciekawy pomysl z tym "twa matka itp" ^^ Ciekawie by bylo, gdyby nawet 50% Polakow tak mowilo.Popieram!

@Tibia gg & inne gowna : to nie jest sprawa klimatu.To jest po prostu cheat.Za takie cos powinien byc ban na powiedzmy....3-4 miechy.Wtedy naprawde ludzie baliby sie.A nie tak jak teraz "no, ja lece na 10 mc, jak mnie zlapia, nie pogram tydzien i odpale 20 mc".

A tibia traci tez klimat przez Power Abuserow, ktorzy mysla tylko "jak najszyciej nabic najwyzszy lvl i zarobic na najlepszy eq".Powinny byc jakies wspolne hunty, zabawy itp.A tu tylko lvl, skille, eq, lvl, skille, eq....

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 08-11-2004 o 17:44. Powód: mały błąd :P
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem