Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2007, 10:47   #12
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dartra111 Pokaż post
@up:
To że ktoś idiota nie znaczy by go wyzywac od idiotów bo ci modki minus 3 pkt. dadzą ;[

@Kup.Se.Musk

A w weekend bym wbił spokojnie 15 lvl (jak dzis z rooka wyjde nawet prędzej)
To guild będzie jeszcze istniał? bo z tego co wiem to masz tydzień czasu na znalezienie 4 vicków a ja bym mógł byc 1 z nich ;] (oczywiście by guild nie został skasowany, a potem sam zdecydujesz, jak znajdziesz lepszego nie obrażę sie ;]

@down: jak o mnie chodzi to looz nie musze byc, twoja decyzja ;]

Ashael.. to od kuby zależy... nie to nie, jest wiele bardziej ambitnych.
Napisz do mnie w grze, ponieważ nie znam Twojego nick'a . Jakby co mogę Ci zapewnić "małe coś" na start. Poza tym nie uważam Was za "przypadki". Trudno mi wytłumaczyć, o co chodzi mi z tymi "przypadkami" ^^.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashael Pokaż post
@up
Myślę że nie jestem takim "przypadkiem" i przyjmiesz mnie z uśmiechem na twarzy (gdy nabije ten 15 lvl, narazie skilluję) ;>

@Topic
Nie martw się Kuba. Każda gildia potrzebuje odrobinę czasu na rozwój, a znając Ciebie napewno się rozwinie. Jak już wcześniej wspomniał dartra, posiada on PACCa i znam go osobiście, myśle że sprostałby zadaniu Mam pewnego kumpla na Guardi (ma PACCa i dość wysoki lvl), z chęcią go zapytam czy jest zainteresowany. Zakładając oczywiście że się zgodzisz...
Zgadzam się . Napisz do mnie w grze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uther92 Pokaż post
Pisze się na to...
A od Soboty wracam do "aktywnej" gry
O . Jak miło.

@Topic

Dodam jeszcze, że moim celem jest stworzenie sporej, silnie zgranej paczki, która będzie pomagać sobie na dobre i na złe. Mam nadzieję, że dorównam starej guild "Hades" w grze Mu Online, gdzie tworzyliśmy bardzo zgraną paczkę(byłym członkiem). Dalej już mi się nie chce pisać. Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 21-09-2007 o 10:50.
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem