Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2007, 16:15   #855
Kurzep
Użytkownik Forum

Kurzep's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Początkujący
Imię: Kurzepus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 41
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r Pokaż post
Kim ty jesteś dziwko ze stadionu X leci, że piszesz historie jego życia? Czy ja opowiadam twój upokarzający żywot? NIE! Bo to nie warte opowiedzenia...

Znasz go, że go krytykujesz? Wątpię! A to co napisałeś o Piotrze to chyba był istny autoportret...opowieść twojego życia! W skrócie lub też nie...
1) w pierwszej części potwierdziłeś moje słowa
2) nie użyłem żadnego obraźliwego wulgaryzmu
3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie.

Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię.
Kurzep jest offline   Odpowiedz z Cytatem