Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
To prawda ed/ms slabi ale nie beda wiecznie! Jak 2 palkow z 150 lvl wytnie cale carlin w 10 minut podczas gdy grupa 7 ms/ed z lvlem 100+ nie bedzie w stanie zrobic tego w 30 minut to CipSoft zobaczy ze cos jest nie tak i poprawi sytuacje profek magicznych.  
|
chcialbym zobaczyć jak zabijasz takim 150 rp chociazby ~40 lvla...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
On bił z boltów, ja z broni 42 ataku.
|
to teraz doexp do 58 lvla i zaloz mystic blade, posmiejesz sie z palka
Cytuj:
I co się okazało ja biłem w niego śmieszne hitki, średnia myśle, że nie będzie większa jak 30hp (best hita miałem 102, czasem się trafiały hity po 50-70hp, ale dużo było hitów za 0 na pancerz albo <10hp), natomiast qmpel pall miał praktycznie cały czas bił powyżej 50hp
|
wez pod uwage to ze ty uzywales pewnie blacksteel sword, ktory jest dwureczny
Cytuj:
Najlepsze jest to, że miałem lepsze eq od niego. Później, żeby sprawdzić jak działa obrona to wziąłem vampire shield, bright sword, full def i co? 8,9 na 10 hitów wchodziło we mnie jak w masło Pałek owned w pvp, kina sux
|
a ja z kumplem sie raz bawilem, ja 48 lvl 70/70 f axe - on 55 lvl pal 75 dist royal spears, i wcale nie bylo zle, i schodzilo mi ~15% wiecej uhow niz jego Vitek, moze an tym lvl knight jest slabszy nieco, ale uswiadom sobie jakim zerem w pvp jest palek po 100 lvlu...