Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2007, 21:39   #13289
Rywin_Capy
Zbanowany

Rywin_Capy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/76
Poziom mag.: 7
Rywin_Capy ma numer GG 8351868
Domyślny

K***a może ktoś już to powiedział ale ja powtórzę.Większość tych kłótni wychodzi np z tego ze gracz A wkleja ss jak gracz B okrada go czy robi cokolwiek a potem wy trolle to komentujecie co w ogóle jest zbędne wiec oszczędzajcie komentowanie "durnych ssow" do minimum albo olewajcie je,a komentujcie te ssy które są tego warte. Druga przyczyna kłótni są użytkownicy typu Nessonka,Royal roo których mózgi nie posiadają fałd.Trzecim powodem jest to, że np mówicie, że Rose Derado sharuje lub jest nowym ownerem...no i co wam do tego?To jest jego postać i robi z nią co chce bo w przeciwieństwie do niektórych z was pewnie ta gra nie znaczy dla niego więcej niż np koledzy czy cokolwiek innego.Pewnie zaraz po tym jak forumowe trolle to przeczytają zaczną rzucać zajebiście zbędne komentarze o których już mówiłem wiec oszczędźcie sobie wysiłku .
Pozdro!
P.S.
Dodam, że razi mnie to jak 8 lvl wkleja ssa , na którym jakiś 10 lvl ubija mu dwarfa,a 8 lvl pisze "Smile tibia.pl noob zabija dwarfy" w ogóle wypad z takim czymś XDDDDD
Rywin_Capy jest offline   Odpowiedz z Cytatem