Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurzep
1) w pierwszej części potwierdziłeś moje słowa 
2) nie użyłem żadnego obraźliwego wulgaryzmu
3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw  a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie.
Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię.
|
Myślisz, że mi zaimponowałeś tym, że się wysilałeś nad tym postem dobrą godzinkę? Mnie strasznie irytują ludzie twojego pokroju którzy uważają się za góry za lepszych...masz 17 lat uczysz sie w jakimś LO i zobaczymy jaka będzie twoja przyszłość, nie jesteś na tyle dojrzały jak ci sie wydaje, żeby krytykować starszą od ciebie osobę, jak Piotr ...bo nigdy na siebie nie zarobiłeś grosza...wszystko było na "mamusiu daj".
Jest pewna przypadłość polskiego narodu, że bardzo lubią patrzeć na czyjeś życie lub też jego styl krytykując go, a w rzeczywistości ich życie przejawia się gorzej niż osoby którą krytykują, właśnie jesteś idealnym wzorem wyżej opisanej osoby
Nieznając danej osoby nie powinieneś o niej nic powiedzieć, gdybyś poznał sue bardziej zmieniłbyś zdanie. Jednak myślę, że Sua w żaden sposób nie przejmuje się tym co do niego piszesz, bo tym, że piszesz za każdym razem "ż" zamiast "z" albo "ś" zamiast "s" nikomu nie zaimponujesz, każdy pisze jak mu wygodnie, to już nie jest szkoła, tutaj nikt ci stopnia nie wstawi!