Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2007, 23:51   #5
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

rotfl xD bez urazy, ale ja mam 4/5 polaków w tibii w 4 literach... za co? za bycie m.in. takimi jak Ty, nóbkami co to niby "walczą za ojczyznę"... no ja pitole, jak można walczyć za ojczyznę w Tibii!!! Czy wam się Virtual miesza z realem do diabła?!! 90% uważa, że "patriotyzm" to napieprzanie każdego kto nie jest polakiem a czasem nawet napieprzanie polaków którzy mają inny pogląd niż "patriota"... -.-"
Cytuj:
Niewiem jaki jest procent patriotów w polsce którzy kochają polskę nieznając kultur itd ale myślę, że jestem w tej właśnie części
To jesteś patriotą od 7 boleści... -.-" Z takim samym podejściem to ja jestem rodowym Japończykiem bo kocham ten kraj jak Polskę ale (na razie) nie można nazwać mnie osobą obeznaną z ich historią/kulturą... Patriota który nie zna kultury swojego kraju, tradycji, historii jest tylko patriotą z nazwy, takim pustym na pokaz... I nie mówię tutaj, że każdy powinien z marszu rozwiązać rozszerzoną maturę z Historii... -.-"
aVe

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem