Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r
Myślisz, że mi zaimponowałeś tym, że się wysilałeś nad tym postem dobrą godzinkę? Mnie strasznie irytują ludzie twojego pokroju którzy uważają się za góry za lepszych...masz 17 lat uczysz sie w jakimś LO i zobaczymy jaka będzie twoja przyszłość, nie jesteś na tyle dojrzały jak ci sie wydaje, żeby krytykować starszą od ciebie osobę, jak Piotr ...bo nigdy na siebie nie zarobiłeś grosza...wszystko było na "mamusiu daj".
Jest pewna przypadłość polskiego narodu, że bardzo lubią patrzeć na czyjeś życie lub też jego styl krytykując go, a w rzeczywistości ich życie przejawia się gorzej niż osoby którą krytykują, właśnie jesteś idealnym wzorem wyżej opisanej osoby
Nieznając danej osoby nie powinieneś o niej nic powiedzieć, gdybyś poznał sue bardziej zmieniłbyś zdanie. Jednak myślę, że Sua w żaden sposób nie przejmuje się tym co do niego piszesz, bo tym, że piszesz za każdym razem "ż" zamiast "z" albo "ś" zamiast "s" nikomu nie zaimponujesz, każdy pisze jak mu wygodnie, to już nie jest szkoła, tutaj nikt ci stopnia nie wstawi!
|
omg gościu teraz mnie w*****łeś. od matki nic nie biorę to po pierwsze. zarabiam sam na swoje potrzeby od 15 roku życia. Ludzi pokroju super elo joł Piotra oceniam po jedynej rzeczy po której mogę ocenić nie znając go: po jego postach. Więc skul już gębę, bo moje zarzuty mają jakieś podstawy, twoje nie. posta pisze na spontanie: max 5 min, bo więcej niestety nie mogę poświęcić. Nie wypominam mu braku "altu" tylko błędów które rażą, które świadczą o dysmozgowiu, jakie również ty posiadasz. Chcesz mnie zripostować zrób o porządnie a nie dajesz zarzuty z dupy wzięte.]
@doom
pozdro and peace!