Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 02:34   #10
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
obawiam się, że to nie będzie takie proste...
jesli sprobojesz komus cos wyjasnic i jedna osoba na 15 skuma to iz nie warto w jednym zdaniu uzyc slowa "kurwa" wiecej niz 10 razy,wchodzic na tematy rodzicow i przestanie sie napinac/dowartosciowywac przez kabelek to odniesiesz sukces,tak sie sklada ze ja w temacie dot. arcanii postuje ambitnie aby zalagodzic atmosfere napinki,narazie efektow nie widac,ale za to pewna osoba z ktora rozmawialem rok temu w tibii mowila ze sporo zmadrzalem od tamtego czasu i ze podziela moje zdanie oraz co mi sprawilo wieksza radosc,ze zaczal wierzyc w polska mlodziez ;p ahh jakie to bylo motywujace!;d

topic* ten news z hunted.pl to cala prawda,ja najfajnieszychh ludzi poznalem z Hiszpanii,wciaz pamietam czasy wojny miedzy Hiszpasnka gildia a Polska,my jednak pozostalismy przyjaciolmi,pomimo ze w wojne o server zaangazowalo sie wiele osob(juz nie chodzilo o stracie gildii tylko krajow oczywiscie wg.polaczkuf)
patriotyzm w tibii* mnie tez bardziej boli jak ktos "sra" bledami ort. na lewo i prawo,ze nie zna historii wlansego kraju itp. niz to ze polak zabija polaka na wojnie (w tibii ofc) nie ma niczego patriotycznego w wojnach gildii,tu chodzi o poglady,wladze,znajomosci tyle.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem