Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 03:18   #104
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik Pokaż post
I po coś to napisał? Myślisz, że kolejny temat o bottingu coś zmieni? Botowałem - botuję i będę botować. Jeśli ktoś zapłacił za BlackD/NG to napewno nie ma zamiaru przestać botować. Większość botterów nie afkuje (~90%) więc ich zbanowanie jest niemożliwe. Pozdro kolejny antybotterze ;*
I TY SIE JESZCZE UJAWNIASZ? O jak dobrze ze dostales bana mam nadzieje ze do nigdy.
Ja mam takie przysłowia :

LUBIE GRACZY BEZ WSPOMAGACZY
BOTTEROW MAM ZA FRAJEROW
JAK NA BOCIE SIE SIEDZI TO CIE GM ODWIEDZI
JAK BOTUJESZ AZ DO RANA TO DOSTANIESZ WKROTCE BANA

i wiele wiele innych...

Cytuj:
Kiedy uzywam bota staram sie biegac tam gdzie nie bede przeszkadzal. Teraz wlasnie mysle o bocie na dwarf-hell quescie - tam z geomancerami. Nikt tam nie biega. Chyba nikomu nie bede przeszkadzal A resp jest sensowny i zarobic mozna na loocie
Ja jak mi sie gra nudzi to ja odkładam na jakis czas a nie expie i expie i posuwam sie do tego ze nawet jak nie chce expic to zlece to automatowi on za mnie bedzie expil . Potem patrzysz na okno skills i ktos powie gz lvl.
JEZELI JESTES UCZCIWYM GRACZEM TO NAPISZESZ :TO ZASLUGA BOOTA- DOBRY JEST!

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 22-09-2007 o 04:24.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem