Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 03:32   #478
Bezwolakinho
Użytkownik Forum

Bezwolakinho's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007

Stan: Na Emeryturze
Problem

Ostatniej nocy podczas lowienia rybek do skilowania zaatakowalo mnie ni z gruchy ni z pietruchy 3 hlvli (moze 4- niewiem bo mam radiówke i widzialem tylko co 5 klatke moze). Co to k***a ma byc? Zamiast lapac i huncic bociarzy na dworcach i zolwiach, to leja lowlvlkow z autofishingiem (nawet afk nie bylem...) >.< . Dzieki Bogu tylko co 3 pakiet tracilem, to zdazylem sie wyuhac zanim sie zdazyli zczaic ze raczej jestem przy kompie, ale zniesmaczenie pozostaje... To jak polowanie na czarownice -.-
HAIL WAVE...

Mozecie sobie nazywac mnie naabkiem, ze teraz placze na forum itd. Sram na to (bo moze i naabkiem jestem), ale ta lepsza Berylia cos sie robi gorsza a nie lepsza- juz nie trzeba byc "bossem" zeby miec free najazd... Gdzies w jakims temacie ktos napisal, ze spokojnie teraz mozna na beryli pg. Chyba tylko wave moze. Nawet skilowanie w nocy jest zakazane.

Od kh bym pewno dostal hunta za 60 lvl, od was dostane (ch*j wi wogóle co) za autofishing. extra

Ostatnio edytowany przez Bezwolakinho - 22-09-2007 o 03:41. Powód: bardziej zjebany serv niz myslalem
Bezwolakinho jest offline   Odpowiedz z Cytatem