Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 12:29   #867
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurzep Pokaż post
1) w pierwszej części potwierdziłeś moje słowa
2) nie użyłem żadnego obraźliwego wulgaryzmu
3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie.

Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię.
A nie pomyslales kulko zlomu o tym zemoze Su~ robie specjalnie bledy ze niechce mu sie pisac poprawnie bo oznaczato brakl szacunku, szacunku do was nie pisze polskich znakow kaligraficznych bo po huj jak tak bedziecie czytac te posty po 10 razy az skumacie wiec akurat mam gdzies czy su robi bledy bo mysle ze sie nie stara a jak sie nie ma po co strac to sie pisze i sie nie uzywaniektorcyh znakow

Hmm skonczcie sie obrazac pierdolic glupoty bo nie temat waszych matek ojcow czy psow tylko temat o arcani , przyjdzie modek i zamknie (oj wiem ze macie go napewno w dupie bo co wy to nie jestescie) wiec plx zamknijcie J@py i pogadajmy np o zolwiach ktore sa caly xczasz ajete

Ostatnio edytowany przez Fefin - 22-09-2007 o 12:31.
Fefin jest offline   Odpowiedz z Cytatem