Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 14:08   #14
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkzir_15 Pokaż post
Jest wiele graczy patriotów, ale też jest dużo polaków grających co ma w dupie patriotyzm.
Patriotyzmu nie okazuje się grając w Tibię. Miłość do ojczyzny to nie jest coś, co można oceniać po tym, z kim kto się w grze zadaje. Litości.
Cytuj:
Nieważne jest to, że potraktujecie/emy go jak zdrajce tylko dlatego, że po tej stronie walczył. Jego reakcja gdy usłyszał wyzwiska od zdrajców ma duże znaczenie. Jeżeli sie uśmiał to znaczy ze patriotyzm ma w dupie i rzeczywiście jest ZDRAJCĄ.
O, piętnaście lat, a już tak świetnie rozumie psychikę ludzką. Psycholog?
Cytuj:
Porównywanie wojen gildii/narodów niemożna porównać do szkolnej bójki! W gildii czasami walczysz o naród, o prawa przebywania na servie przez dany kraj i tym podobnym, a nie bijesz się z kimś w szkole, żeby udowodnić, że jesteś lepszy albo żeby się ktoś odjeb*ł albo o ewentualnie kase.
Nie masz pojęcia, co to przyjaźń, prawda?
"Walczysz o naród"? Pierdole*ie, nie będę bawił się w jakiegoś "wyzwoliciela" zadzierając z ludźmi, których de facto nie znam po to, żeby pokazać, jaki ze mnie patriota-idiota.
Cytuj:
"Ilu z was nie lubi pewnych osób, z którymi nie zamieniło nawet słowa?"
A co to ma K***a do rzeczy?!
BTW: Artur Boruc gra za kasę, grając w tibie nie oszukujesz polaków zarabiając przy tym prawdziwymi pieniędzmi. To samo Kubica! JEŹDZI BO MU PŁACĄ!
Czujesz się oszukiwany przez Kubicę, Boruca? Zazdrosnyś? Generalnie: ludzie chodzą do pracy po pieniądze. Nie dla przyjemności. Zaskoczony?
Cytuj:
Może od razu przyszedł do niego w rl i mu strzelił shotgunem w łeb?!
Przezabawny jesteś.
Cytuj:
Przesada. Nikt mi znajomy (z widzenia i ze znajomości) nie widział takiego przypadku!
Najłagodniej mówiąc: mało w Tibii widziałeś.
Cytuj:
PS : Jakie "oboje"?
Kupujący i sprzedający.
Cytuj:
Czy to jest sprawiedliwe, że większość brazylijczyków grających w tibie to rasisci?(Tak! więcej rasistów mają niż my!)
A ty kurwa skąd wiesz? I jakim prawem obrażasz Brazylijczyków, panie "patriota"? "Większość to rasiści" - rozumiem, że rozmawiając z jakimś br od razu podejrzewasz go o rasizm, a kiedy wydaje ci się, że rozmawiasz z idiotą to najpewniej jeden z tych okropnych rasistów? Potem narzekasz, że inni Polaka (z wielkiej litery, panie "patriota") traktują jako potencjalnego nooba.
Cytuj:
God:zina Rasista Brazylijczyk[38](obecnie 50+): pl?
God:zina Ja[35] : yea ;P
God:zina Rasista Brazylijczyk[38]: pl noobs!
God:zina Ja[35] : why you hate us?
God:zina Rasista Brazylijczyk[38]: fuck you!

Zaczyna mnie lać. Na szczęście miałem 6 bp uhów a on okolo 2. To był knight i miał ode mnie gorsze skille.
Odniosłem wrażenie, że Rasista Brazylijczyk to taki patriota-idiota podobny do ciebie. Tylko po innej stronie muru.
Cytuj:
To był przykład rasizmu w brazylijskim graniu. A tu przykład "noob'a" z brazylii:

God:zina Noob Brazylijczyk[8-10 nie pamiętam xD]: Sell Ice pick!!11
God:zina Ja[35-38]: i buy, offer?
God:zina Noob Brazylijczyk[8-10]: 30gp
<myśli>God:zina Ja[35-38]: pewnie to brazylijczyk xD
God:zina Ja[35-38] : ok
Noobem w tej rozmowie okazałeś się ty. Straszne?
Cytuj:
Jestem patriotą, kocham swój naród, ojczyznę, ale co mnie to obchodzi kim był Kazimierz Pułaski?
Nic cię nie obchodzi. W końcu jesteś tylko pomylonym "patriotą".
Cytuj:
Patriotyzm to jest miłość do ojczyzny! <-NAJŁATWIEJSZA DEFINICJA TEGO SŁOWA! Wystarczy, że znam zwyczaje i obyczaje polaków, mniej więcej również historie polski, i co jestem patriota-idiota?! Niewiem jaki jest procent patriotów w polsce którzy kochają polskę nieznając kultur itd ale myślę, że jestem w tej właśnie części
Jak bez wiedzy historycznej możesz kochać swoją ojczyznę? Za co ją, w takim razie, kochasz? "Mniej więcej historię Polski" to sobie możesz znać, ale nie nazywaj się patriotą.
Cytuj:
Na pewno nikt się nie odważy jego wy bluzgać, chyba tylko debil. Jest on w tej drugiej grupie patriotyzmu. Tego w której trzeba znać polską historię co do sekundy i polską kulturę, a nawet 300 000 nazwisk ludzi walczących w powstaniu warszawskim.
Jak trafnie podzieliłeś Polaków na patriotów pierwszej i drugiej kategorii. Nic tylko pogratulować...
Cytuj:
PS : Nie karmię troli!
Zacznij w końcu. Mama ci do końca życia jedzenia robić nie będzie.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem